Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

«Πληρωμένη» απάντηση Μπενίτεθ!


Η απόκτηση των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο έχει ενθουσιάσει τους υποστηρικτές της Μίλαν, οι οποίοι θεωρούν ότι η ομάδα τους είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Ωστόσο ο προπονητής της Ίντερ, Ράφα Μπενίτεθ, έσπευσε να τους υπενθυμίσει ότι οι «ροσονέρι» είχαν θεωρητικά το προβάδισμα και στον συγκλονιστικό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ το 2005.

«Αυτή την εβδομάδα ακούω συνεχώς ότι η Μίλαν είναι το φαβορί για να κατακτήσει τα πάντα. Αυτό ίσχυε όμως και σε εκείνο τον αγώνα με τη Λίβερπουλ. Όλοι θεωρούσαν ότι είχε το προβάδισμα πριν την έναρξη του αγώνα και μέχρι το ημίχρονο. Από εκείνο το σημείο τα πάντα άλλαξαν», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού. Υπενθυμίζουμε ότι οι Ιταλοί είχαν προηγηθεί με 3-0 στο ημίχρονο, αλλά οι «ρεντς» με μια επική αντεπίθεση ισοφάρισαν, οδήγησαν το παιχνίδι στα πέναλτι και κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπενίτεθ μίλησε επίσης για τη φημολογία που θέλει την Ίντερ να αγοράζει τον Κακά: «Ο Κακά δεν είναι παίκτης του συλλόγου μας. Δεν έχω να πω τίποτα για αυτό το θέμα. Είναι καλός παίκτης, αλλά διαθέτουμε ήδη ισχυρή ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει τον Ιανουάριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: