Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Κατήγγειλε τη σύμβαση με τον Γκαλέτι


Στα δικαστήρια θα λύσουν τη διαφορά τους η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, καθώς οι δύο πλευρές δεν βρήκαν κοινό τόπο στις μεταξύ τους συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Η πειραϊκή ΠΑΕ είχε προτείνει στον Γκαλέτι ένα ποσό για να λυθεί η συνεργασία, αφού ο παίκτης δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει την ποδοσφαιρική καριέρα του, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, όμως ο Γκαλέτι αξιώνει όλα τα χρήματα που προβλέπονται στο συμβόλαιό του ως το 2013, οπότε και θα έληγε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αισθανόμενη την υποχρέωση να ενημερώσει το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας αναφορικά με την υπόθεση της λύσης της συνεργασίας της με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, επισημαίνει τα ακόλουθα:

Είναι σε όλους γνωστό ότι η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να νιώσει ο ποδοσφαιριστής την απαιτούμενη ασφάλεια και συμπαράσταση καθ' όλη τη διάρκεια των ιατρικών του εξετάσεων. Στη συνέχεια η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όταν πλέον ιατρικά διαπιστώθηκε οριστικά ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει να αγωνίζεται, συνομίλησε με τον παίκτη προτείνοντας του μία συναινετική λύση του συμβολαίου του.

Δυστυχώς, μόλις πρόσφατα ο νόμιμος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή κ. Vicente Montes απαίτησε εκ μέρους του πελάτη του, την καταβολή του συνόλου των αποδοχών του μέχρι τις 30/06/2013, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του.

Δεδομένου ότι η παραπάνω προσέγγιση του θέματος από τον νόμιμο εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή είναι εντελώς αντίθετη από την οπτική που η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αντιμετώπιζε το θέμα όλο αυτό το διάστημα και σε κάθε περίπτωση εκτός πραγματικότητας η Π.Α.Ε. είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει τη σύμβαση με τον ποδοσφαιριστή και να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: