Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

«Μόνο στα χαρτιά καλύτερες Ίντερ και Μίλαν»


Αισιόδοξος για την πορεία της Γιουβέντους στο φετινό πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο επιθετικός της ομάδας, Βιτσέντσο Ιακουίντα.

Ο 30χρονος επιθετικός τόνισε ότι Ίντερ και Μίλαν έχουν μόνο θεωρητικό πλεονέκτημα και ότι η «Γιούβε» μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο φετινό «Σκουντέτο».

«Στα χαρτιά, Ίντερ και Μίλαν είναι ανώτερες, αλλά και εμείς έχουμε υψηλούς στόχους. Θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες, αλλά πιστεύω ότι οι οπαδοί μας έχουν ήδη καταλάβει ότι θα χρειαστεί να κάνουν λίγο υπομονή», τόνισε ο Ιακουίντα στην «la Stampa».

Η πρεμιέρα της «Γιούβε» μόνο ιδανική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μετά από την ήττα στο Μπάρι από την τοπική ομάδα (1-0) και πλέον την Κυριακή το απόγευμα η ομάδα του Ντέλ Νέρι υποδέχεται σε έναν δύσκολο αγώνα την Σαμπντόρια, με τον Ιακουίντα να εμφανίζεται αισιόδοξος: «Είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Έχουμε τέσσερις επιθετικούς που έχουν παίξει όλοι στην εθνική ομάδα. Θα δούμε αν ο Κασάνο και ο Πατσίνι είναι καλύτεροι. Όπως και να έχει δεν αισθανόμαστε υποδεέστεροι από αυτούς».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ουντινέζε έκανε και μια αναφορά για την εθνική ομάδα της χώρας του, με την ευχή να αγωνιστεί ξανά σε αυτή: «Δεν αισθάνομαι μεγάλος και ελπίζω η πόρτα της εθνικής να μην είναι κλειστή. Εξαρτάται από τον προπονητή και από εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: