Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό της Πυλαίας, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της Καβάλας με 74-65. Για τον "Δικέφαλο", που παρουσιάστηκε κατά διαστήματα αποτελεσματικός αμυντικά και επιθετικά και προηγήθηκε μέχρι και με δεκαπέντε πόντους (35', 69-54), χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες, πλην του Τοντόρ Γκετσέφσκι (ήταν με πολιτικά στον πάγκο).

Κορυφαίοι για την Καβάλα ήταν οι Σον Χαφ, Σέντρικ Σίμονς. Στο 19΄, σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ με τον Γιαννακίδη, τραυματίστηκε στο γόνατο για την Ενωση ο Θόδωρος Ζάρρας. Ο 23χρονος γκαρντ αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μαγνητική για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Τραυματίας αγωνίστηκε, ακόμη, για τους "κυανόλευκους" ο Νέναντ Στραντ (ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στη γάμπα), ενώ θεατής στον πάγκο ήταν ο επίσης τραυματίας στη γάμπα, Χριστόφορος Στεφανίδης. Χρησιμοποιήθηκε, όμως, ο Μίλτον Παλάσιο, ο οποίος έχει ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα στους προσαγωγούς του.

«Με τα φιλικά που δώσαμε τις δύο τελευταίες μέρες, με τον Ηρακλή και την Καβάλα, είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα. Στις λεπτομέρειες έχουμε αδυναμίες με όλους τους παίκτες και είναι φυσικό αυτό τη δεδομένη στιγμή. Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε για τον ΜακΓκράθ. Διαθέτει καλά στοιχεία, έχει αρχίσει, όμως, να του βγαίνει και η κούραση», δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, με τη σειρά του, τόνισε: «Βασικός στόχος μας με το σημερινό παιχνίδι ήταν να δούμε τον Παλάσιο και να φύγουμε υγιείς από το γήπεδο. Δυστυχώς χάσαμε τον Ζάρρα. Εχουμε ελλείψεις, είναι θέμα ημερών να καλύψουμε μεταγραφικά τις ανάγκες μας».

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 47-37, 61-49, 74-65

ΠΑΟΚ: ΜακΓκράθ 3 (1), Γκρέι 9 (1), Παπαδόπουλος 11, Μάρσαλ 9 (1), Σιμς 13, Γιαννακίδης 4, Καλλές 3, Δέδας 11 (3), Αποστολίδης 11, Αράπης
ΚΑΒΑΛΑ: Χαφ 15 (3), Σίμονς 17, Λιούις 5 (1), Σίμτσακ, Ζάρρας 5 (1), Παλάσιο 8, Γεωργάκης 2, Κοστόφ 4, Στραντ 9 (3)

Δεν υπάρχουν σχόλια: