Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Στο... λιμάνι ο Χαλπερίν, στον Άρη ο Σλούκας

Ο Ολυμπιακός προχωράει στις τελευταίες ανακατατάξεις του ρόστερ του. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει προσθήκη μόνο αν βρεθεί κάτι πολύ ιδιαίτερο, οπότε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προχωρά σε αλλαγές με γνώμονα τους γκαρντ. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Γιοτάμ Χαλπερίν θα μείνει στον Πειραιά συμπληρώνοντας παράλληλα τις έξι θέσεις ξένων(Τεόντοσιτς, Νεστέροβιτς, Κέσελι, Λούκας, Νίλσεν) για την Α1 και αφήνοντας τον Έρτσεγκ κατ' αρχήν για την Ευρώπη. Αργότερα θα φανεί το μέλλον του.
Στην Θεσσαλονίκη επιστρέφει ο Κώστας Σλούκας για λογαριασμό του Άρη όμως, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" προτιμούν να τον παραχωρήσουν δανεικό στους "κιτρινόμαυρους", όπου θα πάρει λεπτά συμμετοχής σε υψηλό επίπεδο.

Τελευταίο ερωτηματικό παραμένει ο Μιχάλης Πελεκάνος που έμεινε εκτός αποστολής για το ταξίδι στην Τουρκία και φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Η αποστολή του Ολυμπιακου, η οποία θα αναχώρησει το πρωί της Δευτερας (10.30) για την Κωνσταντινουπολη, αποτελείται από τους Παπαλουκά, Νεστέροβιτς, Λούκας, Σπανούλη, Χαλπερίν, Κέσελι, Μαυροκεφαλίδη, Γλυνιαδάκη, Νίλσεν, Παπανικολάου, Τεόντοσιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: