Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς Πιζάρο, Φρινγκς και Φριτς η Βέρντερ στο Μιλάνο

Χωρίς τον αρχηγό Τόρστεν Φρινγκς, καθώς και τους Κλαούντιο Πιζάρο και Κλέμενς Φριτς θα παραταχθεί την Τετάρτη η Βέρντερ Βρέμης στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για τον αγώνα με την Ίντερ. «Αυτοί οι τραυματισμοί είναι μεγάλο πλήγμα για μας» δήλωσε ο τεχνικός των «πράσινων», Τόμας Σάαφ, στην ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου, και πρόσθεσε: «Χάνουμε πολλή ποιότητα ενόψει των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε».

Ο Περουβιανός στράικερ και ο Γερμανός οπισθοφύλακας τέθηκαν εκτός αποστολής λόγω μυικών τραυματισμών, ενώ ο Φρινγκς έχει ένα μεγάλο αιμάτωμα στον γοφό, «ενθύμιο» από τη σαββατιάτικη νίκη επί του Αμβούργου με 3-2. Ο Πιζάρο, μάλιστα, είχε μόλις επιστρέψει στη δράση, έχοντας μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός αγώνων, λόγω μυικού προβλήματος.

«Ελπίζουμε ότι οι τρεις τους θα μπορέσουν να επιστρέψουν γρήγορα, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουν τους επόμενους δύο αγώνες» κατέληξε ο Σάαφ, ο οποίος βλέπει το απουσιολόγιό του να... μεγαλώνει επικίνδυνα. Και αυτό γιατί ο έμπειρος τεχνικός κατέστρωνε τα πλάνα του για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Ευρώπης, χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες αμυντικούς, Νάλντο, Πέτρι Πάσανεν και Σεμπάστιαν Μπένις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: