Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Βαχίντ Βαλίλχοτζιτς: «Σημαίνει πολλά μία νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Βαχίντ Βαλίλχοτζιτς, αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Λοκομοτίβα, τόνισε ότι μία νίκη την Πέμπτη στην Τούμπα, θα σημαίνει πάρα πολλά για την Ντινάμο.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που δούλεψαν πολύ για τη νίκη επί της Λοκομοτίβα. Ημασταν καλοί και είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος έπαιζε έξυπνα στις αντεπιθέσεις, αλλά θέλω να πω ένα «μπράβο» στους παίκτες μου για την εμφάνισή τους», είπε αρχικά ο Βόσνιος τεχνικός.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του... «Είχαμε μία ντουζίνα ευκαιρίες. Οταν δημιουργείς τόσες φάσεις έχεις κάνει ένα καλό παιχνίδι. Θα γίνουμε πιο ρεαλιστές ποδοσφαιρικά όσο περνάει ο καιρός. Είχαμε καλή δραστηριότητα και στην άμυνα και στην επίθεση, κάτι δύσκολο, δεδομένου και του κακού αγωνιστικού χώρου. Ο Ρουκάβινα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά νομίζω ότι γρήγορα θα επιστρέψει σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Θέλει λίγο χρόνο».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και υπογράμμισε. «Μία νίκη στην Τούμπα θα σημαίνει πολλά για εμάς, αλλά ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Τώρα το μυαλό μας είναι στραμμένο μόνο σε αυτό το παιχνίδι» είπε ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: