Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Παναιτωλικός για άνοδο!

«Πλώρη» για Σούπερ Λίγκα βάζει ο Παναιτωλικός, αφού κέρδισε με 2-0 τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο και έκανε το… 3x3 στο πρωτάθλημα της Football League, πιάνοντας στην κορυφή τον ΠΑΣ Γιάννινα!
Στο κατάμεστο γήπεδο του Αγρινίου οι «κυανοκίτρινοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έκλεισαν τον Λεβαδειακό στα καρέ του. Σε μια από τις φάσεις της… πολιορκίας, με εξαιρετική ενέργεια ο Παπάς τροφοδότησε τον Καραμαλίκη, ο οποίος στο 30' σκόραρε και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε.
Οι γηπεδούχοι αδικαιολόγητα κλείστηκαν και ο Λεβαδειακός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξε την ισοφάριση. Μάλιστα έφτασε μια ανάσα από το 1-1, αλλά το σουτ του Μουλόπουλου εξουδετέρωσε εκπληκτικά ο Τζενάμο!
Τελικά… κόντρα στη ροή του αγώνα στο 77' ο Καούνος (μπήκε στη θέση του Καραμαλίκη που τραυματίστηκε) πήρε την ασίστ από τον Μουμίν, πρόλαβε τον Στρατηλάτη στην έξοδο και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Πλέον οι Αγρινιώτες έκαναν το «3 στα 3» και μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην πρώτη θέση της Football League  με 9 βαθμούς. Από την άλλη έντονα προβληματισμένοι οι  Βοιωτοί (είχαν δοκάρι στο 6' με τον Ζαχαρία), που ύστερα από τρία ματς δεν έχουν βαθμό. Δικαιολογημένα τα παράπονα των γηπεδούχων για τον διαιτητή Τοπούζη, μια και στο πρώτο ημίχρονο δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Θεοδωρίδη.
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ, Παππάς (78' Ρότσα), Θεοδωρίδης, Μπουμάλ (73' Δέντσας), Καραμαλίκης (63' λ.τ Καούνος).

Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Αλεξίου, Κόλτζος, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Μουρατίδης (46' Πόποβιτς), Τάσιτς, Ζαχάρια (60' Σερζίνιο), Ναπολεόνι (73' Βασιλείου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: