Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

«Το μαύρο βράδυ του Κοντρέρας»

Την εμφάνιση του Πάμπλο Κοντρέρας στο παιχνίδι με την Ξάνθη ανέλυσε η ιστοσελίδα της Χιλής «latercera.com». Οι συμπατριώτες του αμυντικού του ΠΑΟΚ χαρακτήρισαν «μαύρο βράδυ» την απόδοσή του στα Πηγάδια!«Ήταν μια μέρα που πρέπει να ξεχάσει ο αμυντικός Πάμπλο Κοντρέρας. Διέπραξε μια ποινή (σ.σ. πέναλτι), αποβλήθηκε και η ομάδα του, ο ΠΑΟΚ, έχασε από την Ξάνθη στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το μαύρο βράδυ, όλα ξεκίνησαν στο 25', μετά την παράβαση του Χιλιανού παίκτη (σ.σ. πέναλτι). Ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών και ο Μάουρο Πόι πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχος. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά δεν δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ένα ακόμη λάθος του Κοντρέρας στο 73', οδήγησε στη δεύτερη κίτρινη και στην αποβολή από το παιχνίδι. Με 10 παίκτες, η ομάδα του δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά και έχασε το αήττητο, καθώς είχε μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Έτσι, ο ΠΑΟΚ έμεινε με 5 βαθμούς στη βαθμολογία και στην όγδοη θέση, 4 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: