Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τσέζαρεκ: «Μια νίκη που αξίζει διπλά»

Τσέζαρεκ: «Μια νίκη που αξίζει διπλά»
Αναμφίβολα ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ ήταν ο «ήρωας» του χθεσινού Άρη. Ο Κροάτης κατάφερε να «σπάσει» την άμυνα του Εργοτέλη στο 91΄, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλάκη και τον κόσμο των «κίτρινων» στα…ουράνια. Ο 27χρονος επιθετικός, λίγα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα, μίλησε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης», σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι αυτή η νίκη αξίζει διπλά. Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Είμαι σίγουρα ικανοποιημένος από τη σπουδαία νίκη. Μια νίκη που αξίζει διπλά, αφού έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ο Εργοτέλης έπαιξε καλή άμυνα και ήταν δύσκολο να την τρυπήσουμε. Ο κόσμος μας, μας δίνει δύναμη και καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη…»
«Δήμιος» του Εργοτέλη
«Κακός μπελάς» είναι τελικά για τον Εργοτέλη, Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο Κροάτης επιθετικός έχει γίνει ο «δήμιος» των Κρητικών, καθώς όποτε τους αντιμετωπίζει πάντα φροντίζει να αφήνει την «σφραγίδα» του. Μέχρι χθες είχε σκοράρει απέναντι τους με την φανέλα του Αιγάλεω και του Αστέρα Τρίπολης. Πλέον το έκανε και με αυτήν του Άρη, «εκτελώντας» τους στις καθυστερήσεις. Με το χθεσινό τέρμα μετράει επτά γκολ κατά του Εργοτέλη, συνεχίζοντας απτόητος την παράδοση.
Τρίτο γκολ
Ακόμη ένα στατιστικό του χθεσινού αγώνα είναι ότι ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ σημείωσε το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Άρη. Συνολικά έχει σκοράρει τρεις φορές με τον «θεό του πολέμου» στο στήθος. Οι άλλες δύο ήταν στην Ευρώπη και στο εντός έδρας 2-2 με την Γιαγκελόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: