Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Σειρά έχει η Ρόζενμποργκ

Αποστολή εξετελέσθη για τον Άρη, ο οποίος επικράτησε με σκορ1-0 του Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» επέστρεψαν στις νίκες στο πρωτάθλημα, όμως δεν έχουν χρόνο να χαρούν την επιτυχία τους και στρέφουν την προσοχή στον αγώνα με τη Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία.

Άλλωστε, μετά τους «Βίκινγκς» η ομάδα του Έκτορ Κούπερ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως «αυτό που θα επιθυμούσα, πάντως, είναι οι παίκτες μου να είχαν περισσότερη ηρεμία. Το καλό ήταν πως καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους, αφού κάπως έτσι ήρθε και το γκολ. Φυσικά είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη, αφού αν κατακτάς τους τρεις βαθμούς, μπορείς να βελτιώνεσαι και να αλλάζεις αυτά που πρέπει».

Στη διάθεση του 55χρονου προπονητή επιστρέφουν ο Σηφάκης και ο Τσεσνάουσκις, οι οποίοι προφυλάχθηκαν στο παιχνίδι με τους Κρητικούς. Εν τω μεταξύ, ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ εξελίσσεται σε... δήμιο του Εργοτέλη. Με το χθεσινό του τέρμα έφθασε τα επτά απέναντι στην κρητική ομάδα, τα περισσότερα εκ των οποίων με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Πέτυχε το πρώτο με το Αιγάλεω, ακολούθησαν ακόμη πέντε με τον Αστέρα, για να φθάσουμε στο χθεσινό πολύτιμο γκολ στις καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: