Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Πήγε Σεβίλλη ο Μανθάνο

Πριν καλά καλά μπει στη λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ,το όνομα του Γκρεγκόριο Μανθάνο διαγράφηκε αφού ο Ισπανός προπονητής συμφώνησε κι αναλαμβάνει τη Σεβίλλη.
Ο 54χρονος τεχνικός θα παραλάβει από τον Αντόνιο Αλβάρεζ που χρεώθηκε το πολύ κακό ξεκίνημα των Σεβιλιάνων τόσο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν όσο και στην Ευρώπη.
Αποκορύφωμα η εκτός έδρας ήττα από την Έρκουλες για την 5η αγωνιστική που συνδυάστηκε με απογοητευτική εμφάνιση για ακόμη ένα παιχνίδι. Η αντίστροφη μέτρηση για τον Αλβέρεζ ξεκίνησε με το αποκλεισμό της Σεβίλλης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπράγκα μια πορεία αντίθετη από την περσινή όπου η Σεβίλλη έφτασε ως τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και κατέκτησε το Κόπα Ντελ Ρέι κερδίζοντας 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό.

Πλέον ο Μανθάνο , που για τέσσερα χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της Μαγιόρκα, καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά . Το απόγευμα (27/9) θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τους Σεβιλιάνους ενώ το ντεμπούτιο του στον πάγκο θα το κάνει την Πέμπτη (30/9) στη γερμανία κόντρα στην Ντόρτμούντ για την 3η αγωνιστική των Ομίλων του Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: