Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τσιώλης: "Μας βόλεψε η τακτική της ΑΕΚ"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "NOVAΣΠΟΡ FM 94.6" για τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ, αλλά και για την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, για την οποία δήλωσε ότι θα δώσει άλλη πνοή στην ομάδα της Αθήνας.

-Για την χθεσινή νίκη:
"Διατηρήθηκε ο κορμός από την περσινή ομάδα και χθες η αλλαγή του Μπρέσκα έγινε γιατί ξέραμε πως θα αντιδράσει η ΑΕΚ. Ήταν σίγουρο ότι θα μας έδινε χώρο και εκεί είχαμε ετοιμάσει τον Μπρέσκα. Από εκεί και πέρα έπρεπε να κλείσουμε περισσότερο τις γραμμές. Παρά την ισοφάριση και την πίεση καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα παίρναμε το αποτέλεσμα. Οι προπονητές αντιδρούν ανάλογα με την εικόνα της ομάδας και είναι ή δεν είναι ήρεμοι. Εγώ είδα στους παίκτες μου ότι συνέχιζαν την εικόνα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Εγώ ήμουν προετοιμασμένος για να απολαύσω το παιχνίδι.

Όταν έχεις ένα αποτέλεσμα προσαρμόζεσαι. Το θέμα είναι να ξέραμε πώς θα παίξουμε όταν η ΑΕΚ θα πιέζει. Μας βόλεψε η τακτική της ΑΕΚ να βγει ψηλά. Μας έδωσε περισσότερους χώρους. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και ένα δεύτερο γκολ νωρίτερα".

-Για το εάν θεωρεί ότι χθες η ΑΕΚ ήταν προβλέψιμη:
"Και εμείς ήμασταν προβλέψιμοι. Εμείς οι προπονητές στη Σούπερ Λίγκα ξέρουμε περίπου τη αλλαγή ή πως θα σκεφτεί ο αντίπαλος προπονητές σε κάθε περίπτωση. Το θέμα είναι να δουλέψουμε το "πως" θα αντιμετωπίσουμε την κάθε κατάσταση".

-Για την παραίτηση του Μπάγεβιτς και το τι φταίει στην ΑΕΚ:
"Δεν έδινε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να είναι συγκεντρωμένη. Αν και λυπάμαι που έφυγε ένας προπονητής, νομίζω ότι ήταν η κατάλληλη κίνηση και πλέον ίσως δώσει άλλη πνοή στην ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: