Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Νίκη-ανάσα για Σέρρες εντός έδρας, 1-0 την Καβάλα

Μία σπουδαία νίκη, που του επιτρέπει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, πήρε εντός έδρας ο Πανσερραϊκός με 1-0 επί τής Καβάλας.
Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής, με την ομάδα τού Ντράγκαν Κοκότοβιτς να είναι αυτή που έφυγε νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο. Ένα τρίποντο, το δεύτερο στο πρωτάθλημα, που δίνει στους Σερραίους τη δυνατότητα να δουν πιο αισιόδοξα το μέλλον.

Μπήκαν δυνατά οι γηπεδούχοι

Πολύ δυνατά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι, δημιουργώντας από τα πρώτα λεπτά τις προϋποθέσεις για να πετύχουν ένα γκολ. Κι αν η τύχη τούς γύρισε την πλάτη στο 6΄, με την ωραία προσπάθεια και το δυνατό σουτ τού Μπέλιτς να καταλήγει στο δοκάρι (στη συνέχεια της φάσης η μπάλα χτύπησε στην πλάτη τού Γκαλίνοβιτς, με τον Τόμασιτς να διώχνει πάνω στη γραμμή), δεν έγινε το ίδιο τρία λεπτά αργότερα.

Ο Λεοζίνιο με ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή τής Καβάλας και με τη βοήθεια του δεξιού δοκαριού τής εστίας των ‘αργοναυτών’, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (1-0, 9΄). Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ‘ψαχνόταν’ σε ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο, ο ρυθμός τού αγώνα έπεσε. Ο ενθουσιασμός των πρώτων λεπτών έδωσε τη θέση του στην υποτονικότητα, με τους παίκτες τού Ντράγκαν Κοκότοβιτς, πάντως, να έχουν μία καλή αντεπίθεση και κεφαλιά τού Σουμπίνιο, σε μία από τις τελευταίες φάσεις τού πρώτου μέρους.

Χωρίς καλό ρυθμό

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν ήταν πολύ διαφορετική από ότι στο τέλος τού πρώτου μέρους. Η Καβάλα ήταν βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο και προσπάθησε να κερδίσει χώρο μέσα στο γήπεδο, προκειμένου να γίνει απειλητική.

Προς το τέλος τής αναμέτρησης, πάντως, το ματς ‘άνοιξε’, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Τελικά, ο Πανσερραϊκός ήταν η ομάδα που πήρε τους τρεις βαθμούς τής νίκης και άφησε πίσω του στον πίνακα τη Σκόντα Ξάνθης και τον Πανιώνιο (στις 19.30 αντιμετωπίζει εντός έδρας την ΑΕΚ).

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Παπάζογλου (69' Γαλανόπουλος) , Παντελιάδης, Τάντιτς (77' Γεωργιάδης), Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο (60' Ανάκογλου), Μπέλιτς, Ντάλε, Μαβένε, Λεοζίνιο

Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Σιόντης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόσο (62'Βουξίσεβιτς) , Ντιέ, Αμπντούν, Ονουάτσι, Ντραρσεβίλ, Ογκμπέτσε (82' Ντικρόκ)

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Γεωργαράκος (Αθηνών).

Δεν υπάρχουν σχόλια: