Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Τα μοίρασαν όλα

Έχοντας από ένα καλό ημίχρονο έκαστος, Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο «Καυτανζόγλειο», στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Με τον βαθμό αυτό ο «γηραιός» έφτασε τους έντεκα, έναν περισσότερο από τους φιλοξενούμενους, παραμένοντας στην όγδοη και ένατη θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα.

Πως έπαιξαν

Σε διάταξη 4-2-3-1 και μοναδικό προωθημένο τον Ιάκομπ παρατάχθηκε ο Ηρακλής στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αραμπατζής, αν και μπακ έπαιξε ως δεξί εξτρέμ λόγω των απουσιών του «γηραιού» στη συγκεκριμένη θέση. Η αλλαγή του Βέλλιου άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2.

Από την άλλη πλευρά ο Σάκης Τσιώλης αντέταξε ένα αμυντικογενές 4-1-4-1, με σκοπό να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Γιακούποβιτς, με τον Αλβάρεζ σε ρόλο «σκούπας» μπροστά από την αμυντική τετράδα.



Ωραίο ποδόσφαιρο με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις παίχθηκε στο πρώτο ημίχρονο από τις δύο ομάδες, με τον Ηρακλή να έχει τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες. Κινητήριος μοχλός για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ο Μπόγκνταν Μάρα, ο οποίο προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Σάκη Τσιώλη.

Μάρα στο 19’ και Γιακούποβιτς στο 36’ σπατάλησαν από ένα τετ α τετ με τον Γιακούποβιτς στις καλύτερες ευκαιρίες του «γηραιού» στο πρώτο μέρος, με τον Καμπάνταη στο 25’ να χάνει σπουδαία ευκαιρία με κεφαλιά να βάλει μπροστά τους φιλοξενούμενους.

Εντελώς αντίθετη ήταν η εικόνα του δεύτερου 45λέπτου, αφού ο Ολυμπιακός Βόλος με την είσοδο του Μπρέσκα πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε την εστία του Ελευθερόπουλου, απειλώντας αρκετές φορές με γκολ. Στο δίλεπτο 67’68’ ο πορτιέρο των Θεσσαλονικέων σταμάτησε δις τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στο 90’ πήγαν να κλέψουν το διπλό, αλλά ο Χοσέμι πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Μπρέσκα πριν πλασάρει.




ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Κυριαζής, Κανακούδης, Ντάνι, Πίτου Γκαρσία (82' Ρομάν), Αραμπατζής (74' Βουτσιάς), Στσοτ (59' Βέλλιος), Μάρα, Ιάκομπ
Στον πάγκο έμειναν: Μπαντής, Λίμα, Κάτσικας, Σαρακατσάνος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Μάρτιν, Αλβάρεζ, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Καμπάνταης (46' Μπρέσκα), Καπετάνος (81' Τομάς), Ζέλεσι, Ρίκκα (79' Κάστρο), Ρόκας
Στον πάγκο έμειναν: Μαρούλης, Σολάκης, Ψυχογιός, Μητρόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)

ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορίνθου)-Τουμπακάρης (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: