Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

«Αν δεν είμαι χαρούμενος, θα φύγω»

Ο Μπουμσόνγκ μίλησε για το ντέρμπι και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να φύγει! Επίσης ανέφερε ότι δεν του αρέσει που οι «πράσινοι» έχουν τόσες προσδοκίες απ' αυτόν.

Ο Μπουμσόνγκ μίλησε στη γαλλική εφημερίδα «Equipe».

Εδώ υπάρχει λιγότερη αυστηρότητα

Ο «Μπουμ» μίλησε στους συμπατριώτες του για το ντέρμπι επί του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του στον Παναθηναϊκό: «Πέρασε λίγος καιρός μέχρι να προσαρμοστώ. Εδώ υπάρχει λιγότερη αυστηρότητα. Στην καθημερινότητα ενδεχομένως να είναι απογοητευτικό, εννοώντας ότι ο κόσμος δεν ασχολείται πολύ με κάποια πράγματα», τόνισε αρχικά στην «Equipe» λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι και συνέχισε:
«Είναι επίσης παθιασμένοι, κάτι θετικό, αλλά μερικές φορές πρέπει η λογική να υπερισχύει του πάθους. Αλλάζουν εύκολα γνώμη. Τη μία μέρα είσαι ήρωας και την επόμενη μηδενικό. Αυτό το καλοκαίρι δέχτηκα έντονη κριτική. Εδώ και λίγες εβδομάδες τα πράγματα πάνε καλύτερα. Αισθάνομαι καλά».

Περιμένουν πολλά από αυτόν στον Παναθηναϊκό
Ο Μπουμσόγκ έκανε λόγο για το Ηummer που θέλει ο Παναθηναϊκός στα μετόπισθεν και παραδέχεται ότι θα ήθελε να γίνει, αλλά… : «Θα ήθελα να γίνω Ηummer αλλά υπάρχουν τόσες πολλές προσδοκίες από εμένα. Περίμεναν να δουν ένα αντίγραφο του Μπεκενμπάουερ».
Εν συνεχεία «υπερασπίστηκε» τον Γκοβού και τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που είχε δημιουργήσει πρόσφατα: «Από εδώ και στο εξής θα παρακολουθείται στενά. Πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Αν είναι εντάξει αγωνιστικά θα μας βοηθήσει».


Να μην κάνουμε γαλλική κλίκα
Αναφερόμενος στη «γαλλική αποικία» του ΠΑΟ τόνισε: «Είμαστε καλά μαζί, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε να μην κάνουμε κλίκα. Να μοιραζόμαστε πράγματα και με τους άλλους».
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «πράσινους»
Τέλος, παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να φύγει από τη Λιόν και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να φύγει από τον Παναθηναϊκό αν δεν περνάει καλά: «Πήγα στον Παναθηναϊκό γιατί νόμιζα ότι θα είμαι χαρούμενος. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου χωρίς πίκρα. Αν σε λίγο καιρό νιώσω ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, θα ζητήσω να φύγω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: