Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Παραπάνω από μία νίκη

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πολλά περισσότερα από μία νίκη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Οι "πράσινοι" κατάφεραν και "γύρισαν" το παιχνίδι, πλησίασαν στον πόντο τον αιώνιο" αντίπαλο τους και παράλληλα ολοκλήρωσαν το δύσκολο πρόγραμμα που είχαν εντός συνόρων.

Ο Νίκος Νιόπλιας με τις κινήσεις του στο δεύτερο ημίχρονο που έφεραν και τη νίκη ενισχύθηκε στον πάγκο των πρωταθλητών και πλέον συνεχίζει με περισσότερη ηρεμία και λιγότερη πίεση. Οι "πράσινοι" κινδύνευαν να μείνουν από νωρίς εκτός στόχου του πρωταθλήματος, αλλά έδειξαν χαρακτήρα στα δύσκολα.

Τώρα ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το παιχνίδι με τη Ρουμπίν Καζάν, εκεί όπου χρειάζεται τη νίκη για να μπορέσει να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης, αλλιώς θα αφήσει στην παγωμένη Ρωσία τις όποιες ελπίδες που του έχουν απομείνει για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Για ό,τι αφορά τον Σισέ απέδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδα. Ο Γάλλος έβαλε τέλος στην αφλογιστία στα ντέρμπι οδηγώντας τους "πράσινους" στη νίκη επί του Ολυμπιακού. Κάτι ήξερε που προέτρεψε τον Μπλαν και τους συνεργάτες του να παρακολουθήσουν τον αγώνα για να διαπιστώσουν ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: