Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Οι παίκτες μου είναι οι πρωταγωνιστές»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και κυρίως από το ψυχικό σθένος που έδειξαν οι παίκτες του και πήραν τη νίκη επί της Κέρκυρας εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Βλάχος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο αρχιτέκτονας της ευχάριστης έκπληξης του φετινού πρωταθλήματος χαρακτήρισε τους παίκτες «πρωταγωνιστές». Από την άλλη πλευρά ο Μπάμπης Τεννές τόνισε πως η ομάδα του έχασε ένα παιχνίδι στο οποίο ο τερματοφύλακας της ομάδας του δεν ακούμπησε την μπάλα.

«Μια ακόμα επιτυχία της ομάδας μας εκτός έδρας με καλή εμφάνιση σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει σαφώς ικανοποίηση από όλους, συγχαρητήρια στους παίκτες, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό γιατί θα ήταν άδικο για τους παίκτες να μη γεύονται με χαρές την προσπάθεια που κάνουν. Εύχομαι καλή πορεία στην Κέρκυρα», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

«Είχαμε τον έλεγχο στο κέντρο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, υστερήσαμε σε άλλες γραμμές που περιμέναμε ότι θα πάμε καλά, όμως στο νευραλγικό χώρο του κέντρου ήμασταν καλοί. Ο στόχος του Αστέρα είναι να μείνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην κατηγορία και να παίζουμε καλά για να ευχαριστιέται ο κόσμος κι εμείς οι ίδιοι. Στο δεύτερο ημίχρονο τρέξαμε περισσότερο και είναι μια καλή ευκαιρία να συγχαρώ τους συνεργάτες μου γι'αυτό, τον Γιώργο Πήδουλα, το Στάικο Βεργέτη, τον Τζέρι Ούγκεν και το Λευτέρη Ρούμπη», τόνισε.

Από την πλευρά του ο Μπάμπης Τεννές, τόνισε: «Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε φάσεις και που το 0-0 θα ήταν το πιο δίκαιο, μπήκαν 3 γκολ δυστυχώς τα 2 εις βάρος της ομάδας μας και χάσαμε ένα ματς στο οποίο ο τερματοφύλακας μας δεν έπιασε καθόλου τη μπάλα.

Υπάρχει στενοχώρια αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την πορεία μέχρι τώρα. Ότι κι αν πεις μετά από ήττα μπορεί να ακουστεί σα δικαιολογία, αλλά σε 10 μέρες μόνο μια μέρα μείναμε στο νησί. Τις υπόλοιπες 9 ταξιδεύαμε και ήταν επόμενο να υπάρχει κούραση.

Το αντιμετωπίζουμε όπως όταν κερδίζαμε και λέγαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Το ίδιο και τώρα. Έγινε μια ήττα που δεν την αξίζαμε αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε κερδίσει και ματς ενώ δεν το αξίζαμε. Μας το φύλαγε στην Πάτρα στο τελευταίο ματς να χάσουμε, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Πάτρας. Και είναι το μόνο ευχάριστο από ότι έγινε σήμερα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: