Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ακόμη μια νίκη για τον πρωταθλητή!

Στην όγδοη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα έφτασε ο Χόρχε Λορένθο, στην πίστα του Εστορίλ. Ο Ισπανός αναβάτης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πολ ποζίσιον, ανεβαίνοντας για ακόμη μια φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Βαλεντίνο Ρόσι, κάνοντας το 1-2 για τη Yamaha, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Μάρκο Σιμοντσέλι. Μεγάλος άτυχος ο Μπεν Σπις.

Μπορεί να έχει πανηγυρίσει τον Παγκόσμιο τίτλο του και με μαθηματικό τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα ο Χόρχε Λορένθο, ωστόσο ο Ισπανός αναβάτης έχει «εθιστεί» στο βάθρο. Ο αναβάτης της Yamaha κατά τη διάρκεια του αγώνα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον ομοσταβλό του, τον οποίο τελικά κατάφερε να προσπεράσει και να τον αφήσει στη δεύτερη θέση.

Αρκετά ανταγωνιστικός δείχνει ο «γιατρός» στους τελευταίους αγώνες, καθώς έχει ανέβει πέντε φορές στο βάθρο στα τελευταία έξι γκραν πρι. Μάλιστα, ο αναβάτης της Yamaha το πρωί έκανε τον ταχύτερο χρόνο στo warm up.

Εκπληκτική ήταν η απόδοση του Μάρκο Σιμοντσέλι, ο οποίος εκκίνησε από την δέκατη θέση στην πορτογαλική πίστα, ενώ είδε την καρό σημαία τρίτος.

Μεγάλος άτυχος ο Μπεν Σπις, ο οποίος πριν τον αγώνα είχε πτώση με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε πως έχει σπάσει τον αριστερό του αστράγαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: