Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Τρελαίνει κόσμο!

Με μια επική ανατροπή μέσα σε δέκα λεπτά ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Ο Τσίγκας άνοιξε το σκορ στο 36’ για τους γηπεδούχους, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Πουλίδο αρχικά στο 78’ με κεφαλιά και ο Ουντότζι 88’ ολοκλήρωσαν την ολική ανατροπή, αναγκάζοντας την Κέρκυρα στην πρώτη εντός έδρας ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Φορτούνης και Ουντότζι άλλαξαν την ροή του αγώνα και οδήγησαν την ομάδα του Βλάχου στη νίκη.



Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα αλλά και πολλές λάθος μεταβιβάσεις. Οι Αρκάδες έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ όμως ο Ρομπέρτο δεν πρόλαβε να σουτάρει μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ροτζέριο. Από την άλλη πλευρά οι Φαίακες έφτασαν κοντά στο γκολ με ωραίο σουτ του Μακρή, ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ντεγκρά.

Στο 37’ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μαϊστόροβιτς εκτέλεσε το φάουλ ο Επστάιν έστρωσε ωραία με το στήθος την μπάλα στον Τσίγκα και εκείνος βρέθηκε απέναντι από τον Ντεγκρά πλάσαρε και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να έχει πάρει το προβάδισμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αστέρα να θέλει να πιέσει την ομάδα της Κέρκυρας και να φτάσει κοντά σε κάποιο γκολ. Γι’ αυτό τον λόγο ο Βλάχος απέσυρε τον αρνητικό, Ρομπέρτο και πέρασε τον Ουντότζι προκειμένου να δώσει στην ομάδα του περισσότερη ταχύτητα. Όσο περνούσαν τα λεπτά του αγώνα ο Αστέρας ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να φτάσει στα καρέ του Κωνσταντόπουλου. Ο Φορτούνης πήρε τη θέση του Αράς στο 60’ και έδωσε άλλη πνοή στους Αρκάδες.

Η πίεση των φιλοξενούμενων γινόταν όλο και πιο έντονη και καρποφόρησε στο 79’ όταν ο Φορτούνης εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά ο Πουλίδο πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Αμέσως μετά το τέρμα οι Αρκάδες θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα όταν ο Ουριμπάρι έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα από αριστερά όμως το σουτ του Καρέρα έφυγε άουτ.

Ότι δεν έκανε ο Καρέρα το έκανε ο Ουντότζι στο 88’. Ο Φορτούνης εκτέλεσε νέο φάουλ από αριστερά επικράτησε σύγχυση μέσα στην περιοχή και ο Ουντότζι σούταρε κάνοντας την ολική ανατροπή. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τους Αρκάδες να πανηγυρίζουν την δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη τους μετά από εκείνη κόντρα στην Κέρκυρα.



Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Μακρής, Καλαντζής, Φλαβίνιο, Στολτίδης, Επστάιν, Τσίγκας

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Ιωάννου Δημήτρης, Δεινόπαπας, Γιάντσης, Μάρκοβιτς, Μακρυδημήτρης, Ιωάννου Ηλίας.

Αστέρας Τρίπολης: (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ουριμπαρί, Ορόθκο, Πουλίδο, Φυτανίδης, Μπαστία, Λαδάκης, Αράς, Ροτζέριο, Καρέρα, Ρομπέρτο.

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Κρις, Φορτούνης, Ουντότζι, Φράνκου, Πιπίνης, Τσαμπούρης,

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: