Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μεγάλο διπλό για την Άντερλεχτ, ισόπαλη η Μπριζ

Πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε η Άντερλεχτ, επικρατώντας εκτός έδρας της Γκενκ με 2-1 και πλησιάζοντας την αντίπαλό της στους 2 βαθμούς.
Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League προηγήθηκε μόλις στο 9’ με το γκολ του Κλιέσταν, οι γηπεδούχοι ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μπουφέλ στο 23’.

Τελικά, η Άντερλεχτ πήρε το τρίποντο, με τον Λουκάκου να βρίσκει για μία ακόμη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 53’ και να χαρίζει στην ομάδα του τη νίκη.

Στους 29 βαθμούς η πρωτοπόρος Γκενκ, στους 27 οι πρωταθλητές της περασμένης χρονιάς στο Βέλγιο.

Η σύνθεση της Αντερλεχτ: Προτό, Ζιλέ, Γιουχάσζ, Λέκιακς, Μαζούχ, Κανού (79` Σουάρεζ), Κλιέσταν, Κουγιατέ, Μπουσουφά, Λεγκέρ (89` Ρνιτς), Λουκάκου (87` Καμπανάνγκα).

Ισοπαλία για τη Μπριζ
Στο μεταξύ, η Μπριζ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης και παρέμεινε στην θέση με 20 βαθμούς, όσους έχει και η Κορτράικ.

Το αυτογκόλ του Σιμάες στο 28’ έδωσε προβάδισμα στη Σταντάρ, ο Βάργκας όμως με γκολ στο 39’ και στο 54’ έβαλε σε θέση οδηγού την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Εντέλει, οι φιλοξενούμενοι πήραν την ισοπαλία χάρη στο τέρμα του Σίριακ στο 70’.

Η σύνθεση της Κλαμπ Μπριζ: Ντε Βλίεγκερ, Ντίας, Ντονκ, Χέφκενς, Μάρκος, Σιμάες, Γκέρετς, Μπλοντέλ, Βάργκας (63' Πέρισιτς), Νταλμά, Κουεμάχα (88' Λεστιέν).

Δεν υπάρχουν σχόλια: