Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φιλικό 1-1 με Αναγέννηση Επανομής




Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα, κεκλεισμένων των θυρών, στο «Καυτανζόγλειο», ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Αναγέννηση Επανομής, τεστ που «πλήρωσε» πάντως ο «Γηραιός» με δύο τραυματισμούς. Ο Μανώλης Παπαστεργιανός, συγκεκριμένα, αντικαταστάθηκε στο 11΄, καθώς υπέστη κάκωση στο γόνατο, η σοβαρότητα της οποίας θα διαπιστωθεί αύριο (9/10). Επιπλέον, ο Βίκτορ Γιάκομπ άφησε τον αγώνα στο 34΄, εξαιτίας ενοχλήσεων στο δικέφαλο, αν και η κατάστασή του δεν δείχνει ανησυχητική. Οριστική εκτίμηση θα υπάρξει τη Δευτέρα (11/10), όταν και η ομάδα επανακάμψει στο γήπεδο για προπόνηση αφού για το σαββατοκύριακο ορίστηκε ρεπό.
Το σκορ άνοιξε για τον Ηρακλή στο 29΄ ο Κυριαζής με δυνατό σουτ, ενώ στο 55΄ οι «κυανόλευκοι» έχασαν πέναλτι (άουτ) με τον Μάρα και στο 65΄ η Αναγέννηση Επανομής ισοφάρισε με τον Κανδύλα. Οι συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής (60΄ Μέλκας), Σαρακατσάνος, Κυριαζής, Αραμπατζής (46΄ Χοσέμι), Λίμα (46΄ Κανακούδης), Καρλίνιος (46΄ Ρομάν), Παπαστεριανός (λ.τρ. 11΄ Ντάνι, 58΄ Στάμου), Γκαρσία (46΄ Μάρα), Βουτσιάς (46΄ Σζοτ), Σολτάνι (46΄ Σίσιτς), Γιάκομπ (λ. τρ. 34΄ Τσίτας).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Δινόπουλος, Παραλίκης, Μυροφορίδης, Κουρδάκης, Κάνουλας, Ασλανίδης, Τσούκανης, Κουλίδης, Κανδύλας, Δερμιτζόγλου, Διαμαντίδης.
Αγωνίστηκαν και οι: Κανέτι, Κύρκος, Βαγγέλη, Δανίδης, Μπαλάσας Γ, Μπαλάσας Β, Χοινοντίδης, Παπατζίκος, Μαυροματίδης, Νταντίδης, Μποντίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: