Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΡΟΥΣΙ | ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ "Πάω να πολεμήσω"

Ο "τίγρης" δέχθηκε με χαρά το χθεσινο τηλεφώνημα που του έγινε να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας των βορείων προαστίων και αύριο το πρωί πρόκειται να συνεχίσει το ταξίδι του για την Αθήνα.
Ένα τηλεφώνημα, που τον βρήκε ουσιαστικά στη μέση της διαδρομής και συγκεκριμένα στην Λάρισα, όπου μετέβη από την Θεσσαλονίκη για να διευθετήσει μία εκκρεμότητα.

Ο Αλεξανδρής θα πρέπει να σημειωθεί ότι αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Σημαντικό ρόλο στο ναι του έπαιξε το γεγονός ότι στα δύο χρόνια που βρέθηκε στην άκρη του πάγκου της ομάδας, την διετία 1999-2001, είχε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα.

"Πάω να πολεμήσω όπως και όλοι μαζί και να δώσουμε την μάχη μας", τόνισε στο Sport24.gr ο Αλεξανδρής με τον έμπειρο τεχνικό αναφερόμενος στην απόφασή του και υπογράμμισε πως: "Δεν ήταν σωστό να τους γυρίσω την πλάτη".

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως σε περίπτωση που το Μαρούσι δεν μπορέσει να δημιουργήσει ομάδα μέχρι την επόμενη Τρίτη (12/10) τότε είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο Αλεξάνδρειο που όπως είναι γνωστό είναι προγραμματισμένο για την επομένη (13/10) ενώ ένας από τους πρώτους παίκτες που αναμένεται να τον απασχολήσει θα είναι ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: