Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Οι... Ελπίδες χάθηκαν στην Τσεχία!

Τα… δώρα στέλνουν την Τσεχία στη Δανία. Η Εθνική Ελπίδων πλήρωσε τα αμυντικά κενά, την έλλειψη ψυχραιμίας, αλλά και την κακή διαιτησία με συνέπεια η συντριβή 3-0 από τους Τσέχους να κάνει τα τελικά του 2011 ένα… μακρινό όνειρο! Το πρώτο γκολ ήταν… δώρο του Κουτσιανικούλη, το δεύτερο του βοηθού, αφού πέναλτι δεν υπήρχε πουθενά και στο τρίτο τέρμα βοήθησε η ελληνική άμυνα μαζί με τον βοηθό. Η Τσεχία είχε στη διάθεσή της και έναν απίστευτο πορτιέρο, τον Βάτσλικ, ο οποίος στο α’ μέρος έβγαλε πέντε… γκολ(!!) και το 3-0 δίνει στους Τσέχους ένα απίστευτο προβάδισμα για τα τελικά της Δανίας το 2011.
Τα λάθη άρχισαν μόλις στο 1’ όταν το λάθος διώξιμο του Κουτσιανικούλη εκμεταλλεύτηκε ο Χόσαλικ και άνοιξε το σκορ. Στο 17’ το σοκ έγινε μεγαλύτερο, αφού ο βοηθός επηρέασε τον επόπτη και το χέρι (;) του Σιόβα το είδαν… μέσα στην περιοχή με συνέπεια ο Πέκχαρτ (19’) από την άσπρη βούλα να διπλασιάσει το σκορ.
Κάπου εκεί η ομάδα του Γεωργιάδη ανέβασε ρυθμό, αλλά μπροστά της βρήκε έναν απίστευτο πορτιέρο, ο οποίος έβγαλε με απίστευτες επεμβάσεις τις προσπάθειες των Γ. Παπαδόπουλου (25’,41’), Βασιλακάκη (28’), Καρέλη (36’ η μπάλα βρήκε και το δοκάρι), Κουτσιανικούλη (39’).
Στην επανάληψη η Εθνική δεν είχε το πάθος και το γκολ του Κόζακ στο 77’ έβαλε ουσιαστικά τέλος στον δρόμο για την Δανία. Μάλιστα, στο 79’ ο Μόραβεκ θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο γκολ, όμως η μπάλα βρήκε το δοκάρι. O επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τρίτη στην Τρίπολη, όπου η Ελλάδα θα προσπαθήσει για μια μεγάλη ανατροπή.

Τσεχία U 21 (Γιακούμπ Ντοβαλίλ)
: Βάτσλικ, Μαζούχ, Τσελούστκα, Βάκα, Χοράφα, Πέκχαρτ (54' Κοζάκ) , Τσέρνι (76' Ντοκάλ), Κόβαρικ, Γκέσοφ, Χοσέκ, Βόσαχλικ (66' Μόραβεκ)

Ελλάδα U21 (Γιώργος Γεωργιάδης):
Γιακουμής, Σκόνδρας, Ιωαννίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Σιόβας, Γκέντσογλου (57' Πλιάτσικας), Κουτσιανικούλης (66' Φορτούνης), Γ. Παπαδόπουλος, Καρέλης, Δημούτσος, Βασιλακάκης (46' Παπάζογλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: