Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ελεγχος και σε ύποπτες ΠΑΕ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα βρώμικα κυκλώματα του ποδοσφαίρου και οι αρχές σχεδιάζουν να προχωρήσουν ακόμη και σε άνοιγμα λογαριασμών κάποιων ΠΑΕ, που φέρονται να έχουν σχέση με τους ύποπτους μάνατζερ ή παράγοντες τους, να εμπλέκονται στις υποθέσεις που ερευνούνται από τον ΣΔΟΕ!
Οπως αναφέρει το Goal, η πρόθεση να ανοιχτούν λογαριασμοί ΠAE ξεκινά από τα στοιχεία που ανακαλύπτουν οι αρχές στην έρευνα της φοροδιαφυγής και κυρίως από τις φορολογικές παραβάσεις που βρέθηκαν σε ορισμένες ομάδες μετά τον πρόσφατο έλεγχο που έγινε από το ΣΔOE σε όλες τις ομάδες.
Oρισμένες από αυτές φέρεται να έχουν φορολογικές παραβάσεις τέτοιες που ενδεχομένως να δώσουν τη δυνατότητα να γίνουν και άλλα βήματα στην έρευνα που διεξάγεται. Πέραν αυτών έχουν ήδη ανοιχτεί και σε κάποιες περιπτώσεις δεσμευτεί και 61 τραπεζικοί λογαριασμοί φυσικών προσώπων.
Oλα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο των ερευνών για τη φοροδιαφυγή στο ποδόσφαιρο και τα ύποπτα παιχνίδια, με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες και να προσπαθούν να συνδέσουν τις δύο υποθέσεις, της φοροδιαφυγής και των «ύποπτων» αγώνων της UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: