Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Άρχισε τα δικά του ο Σερ Άλεξ

Αν και Σερ, ο Άλεξ Φέργκιουσον είναι «μανούλα» στα mind games. Εκτός από σπουδαίος τεχνικός μέσα στο γήπεδο, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δικαιώνει για μια ακόμη φορά τη φήμη που τον θέλει να μεταφέρει μαεστρικά με κάθε τρόπο την πίεση στους αντιπάλους. Τελευταίο «θύμα» του, η Τσέλσι του Κάρλο Αντσελότι για την οποία δήλωσε πως η βαθμολογική της θέση είναι «μαγική εικόνα».

Ο Σκωτσέζος προπονητής υποστήριξε πως οι «μπλε» απλά εκμεταλλεύτηκαν το εύκολο πρόγραμμά τους και δεν έχουν πετύχει και τίποτα σπουδαίο ως τώρα στη φετινή Premier League.

«Όλες οι νίκες της Τσέλσι ήταν αναμενόμενες. Μια ματιά στο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών δείχνει πως δεν αντιμετώπισε δύσκολους αντιπάλους, σε αντίθεση με εμάς που παίξαμε εκτός έδρας με Φούλαμ, Έβερτον και στο γήπεδό μας με την Λίβερπουλ. Αυτά είναι δύσκολα ματς», τόνισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ξεχνώντας -προφανώς ηθελημένα- πως η ομάδα του Αντσελότι έχει ήδη παίξει δύο μεγάλα ντέρμπι κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ με απολογισμό μια ήττα (τη μοναδική της εφέτος) και μια νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: