Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ταπούτος: "Κοιτάζεις πάντα ψηλά"

Ο Χρήστος Ταπούτος είναι Αρης από μικρός και ποτέ δεν το έκρυψε. Πλέον αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του και είναι έτοιμος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τους "κίτρινους" να πετύχουν τους στόχους τους. Ο 27χρονος σε συνέντευξη του μίλησε και για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ...

-Εχει αλλάξει κάτι ως προς το στυλ παιχνιδιού σου ή κάνουμε λάθος;

"Υπάρχει το πάθος, υπάρχει το συναίσθημα. Χαίρομαι που παίζω σε αυτήν την ομάδα και φοράω αυτήν τη φανέλα. Δεν λαϊκίζω. Είμαι Αρης, δεν το έκρυψα ποτέ, όλοι το γνωρίζουν. Αυτό από μόνο του βέβαια δεν λέει τίποτα αν δεν προσπαθήσεις, αν δεν δουλέψεις. Το ταλέντο από μόνο του ή το να παίζεις με καρδιά δεν αρκεί".

-Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι έπρεπε να γίνει νωρίτερα αυτή η συνεργασία;

"Δεν μετανιώνω για τίποτα. Στη ζωή για όλα υπάρχει το κατάλληλο τάιμινγκ. Δεν με πήραν και τα χρόνια, στα 28 είμαι. Θα παλέψω για να είμαι χρήσιμος στην ομάδα μου".

-Θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου στον Αρη;

"Είναι νωρίς για να κάνω τέτοια σχέδια".

-Πέρσι έπαιξες στον ΠΑΟΚ. Ηταν μια δύσκολη απόφαση για σένα;

"Ναι, ήταν δύσκολη. Περίμενα τον Αρη, τελικά η συνεργασία δεν προχώρησε και όταν το θέμα στράβωσε, ήρθε η προσφορά του ΠΑΟΚ. Επαγγελματικά ήταν μια σωστή απόφαση για πολλούς λόγους".

-Ενιωθες περίεργα στον ΠΑΟΚ;

"Ναι, ένιωθα κάπως άβολα και άκουσα και πολλά. Ειδικά το πρώτο διάστημα. Η πόλη είναι μικρή, καταλαβαίνεις".

-Οντας όμως παίκτης του ΠΑΟΚ κερδίσατε τον Αρη με 35 πόντους διαφορά.

"Κάπου εκεί σταμάτησα να ακούω κι αυτά που άκουγα από φίλους του ΠΑΟΚ. Οσο για το πώς ένιωσα εγώ προσωπικά Σε τέτοιες περιπτώσεις βάζεις μια κουρτίνα μπροστά σου, κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις".

-Ο στόχος του Αρη φέτος είναι η έξοδος στην Ευρωλίγκα;

"Δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες. Το όνομα αυτής της ομάδας, το βάρος αυτής της φανέλας, σε υποχρεώνει να κοιτάζεις πάντα ψηλά. Σε πρώτη φάση πρέπει να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας. Πάντως είμαστε σε καλό δρόμο".

-Εχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου την εθνική ομάδα;

"Δεν θα έλεγα ότι ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτήν τη σκέψη. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: