Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ειλημμένη απόφαση το πρόστιμο στους παίκτες

Ειλημμένη απόφαση είναι η επιβολή προστίμου στους παίκτες του ΠΑΟΚ για την ήττα από τον Άρη. Άλλωστε πρόκειται για ένα μέτρο που προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό σε περίπτωση κακής απόδοσης.Το πρόστιμο θα ανακοινωθεί στους παίκτες την ερχόμενη βδομάδα, όταν θα έχουν επιστρέψει όλοι από τις εθνικές ομάδες. Ήδη τους έχει προϊδεάσει για την επιβολή του ο τεχνικός διευθυντής Παντελής Κωνσταντινίδης με την επίσκεψή του την Τετάρτη στα αποδυτήρια. Το πρόστιμο φυσικά θα αφορά όσους αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Άρη και θα αποτελεί ταυτόχρονα ένα σαφές μήνυμα προς όλους ότι τα πράγματα άλλαξαν και η εμπέδωση της πειθαρχίας σε όλα τα επίπεδα μέσα στην ομάδα θα επιβληθεί με κάθε τρόπο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ τηρεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών των παικτών που προβλέπει την εξόφλησή τους μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Συνεπώς, έχουν λυθεί τα χέρια της για την επιβολή πειθαρχικών κυρώσεων και χρηματικών προστίμων στους παίκτες, όταν κρίνεται σκόπιμο.
O Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι αποφασισμένοι να σφίξουν τα λουριά μέσα στην ομάδα, επιβάλλοντας σιδηρά πειθαρχία, γιατί μόνο έτσι θεωρούν ότι θα επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες.
Ο Δερμιτζάκης σε μια προσπάθεια αξιοποίησης της διακοπής του πρωταθλήματος ξεκίνησε μια μίνι προετοιμασία για τη βελτίωση της αντοχής και της μυϊκής ενδυνάμωσης των παικτών, αφού υπάρχει και η ερχόμενη βδομάδα η οποία θα αφιερωθεί στο τακτικό μέρος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Εξάλλου την ερχόμενη βδομάδα θα είναι πλήρης και η ομάδα, καθώς από την προπόνηση της Πέμπτης είναι χαρακτηριστικό ότι απουσίαζαν 13 παίκτες, οι  Τσιρίλο και Σαβίνι που πήραν άδεια, καθώς και οι διεθνείς Σαλπιγγίδης Μαλεζάς, Παπάζογλου, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Γιακουμής, Σταφυλλίδης, Μουσλίμοβιτς, Ελ Ζαρ, Μπουσαϊντί και ο τραυματίας Λίνο.
* Στο πλαίσιο της εκτόνωσης της κρίσης που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, ο Ζαγοράκης συναντήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης με τους εκπροσώπους 34 συνδέσμων. Αυτοί τον διαβεβαίωσαν, με αφορμή ανακοίνωση που είχαν εκδώσει μετά το ντέρμπι με τον Άρη, ότι τον στηρίζουν και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να φύγει από τον προεδρικό θώκο. Από την πλευρά του, ο Ζαγοράκης τους είπε ότι στηρίζει τον Δερμιτζάκη και τους καθησύχασε, λέγοντας τους ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές στην ομάδα και αυτή θα βρει σύντομα τον δρόμο της.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: