Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

«Πριμ για κάθε ματς»

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, τόνισε στους παίκτες της ομάδας ότι στο εξής κάθε παιχνίδι θα πριμοδοτείται αναλόγως με το τελικό αποτέλεσμα και την έκβασή του. Μετά το… μαστίγιο, ο πρόεδρος της ομάδας των Σερρών αποφάσισε να δείξει το άλλο του πρόσωπο στους ποδοσφαιριστές των «Λιονταριών» και πριν την έναρξη της κρίσιμης αναμέτρησης απέναντι στη Λάρισα τους ανακοίνωσε ότι αρχής γενομένης από το συγκεκριμένο παιχνίδι και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος όλα τα παιχνίδια θα πριμοδοτούνται.

Όλα αυτά μετά τις συνεχείς παρεμβάσεις του καθόλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, όπου έδειξε το σκληρό του πρόσωπο για τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας. «Από εδώ και πέρα κάθε ματς θα πριμοδοτείται», ήταν οι δηλώσεις του προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, δίνοντάς τους έτσι ένα έξτρα κίνητρο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στα αγωνιστικά, οι Αμπουμπακάρι και Μπέλιτς, που αποχώρησαν λόγω τραυματισμού από το τελευταίο παιχνίδι, αντιμετωπίζουν ίωση ο πρώτος και διάστρεμμα ο δεύτερος, ενώ η συμμετοχή του Άλβαρες στο παιχνίδι εναντίον του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Εξάλλου, από εργομετρικά πέρασε χθες ένα γκρουπ παικτών και σήμερα είναι προγραμματισμένο να περάσουν και οι υπόλοιποι, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται, ενώ ο Βρούτσινα βρίσκεται καθοδόν για το Βέλγιο όπου θα χειρουργηθεί στο γόνατο, ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί από το νέο έτος.

Τέλος, η τύχη του Μπανγκουρά αγνοείται πλήρως, εικάζεται ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται κάπου στην Αφρική, ενώ δεν έχει δώσει σημεία ζωής μέχρι στιγμής…

Δεν υπάρχουν σχόλια: