Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Σάντος: «Να φτιάξουμε το κλίμα»

Ο Φερνάντο Σάντος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι φεύγοντας άφησαν αιχμές για κάποιους συμπαίκτες τους κ.α.Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός, μαζί με τον Τάκη Φύσσα, συγκέντρωσαν τους διεθνείς και συζήτησαν σε πολύ ήρεμους τόνους για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και προκάλεσαν αναστάτωση στο κλίμα της Εθνικής.

«Εμένα δεν μου μίλησε κανείς από όσους έφυγαν, άρα δεν έχω ιδία άποψη για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση», τους είπε αρχικά ο 55χρονος προπονητής, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Φύσσας, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τη δυσαρέσκειά του, ωστόσο τους μίλησε για ενότητα…

«Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα με όσα έγιναν. Με πείραξαν με όλη τη σημασία της λέξης. Θα πρέπει να φτιάξουμε το κλίμα. Μόνο αν είμαστε όλοι μια γροθιά θα καταφέρουμε να προκριθούμε στα τελικά του Euro 2012. Αυτός είναι ο στόχος και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να τον πετύχουμε. Αν δεν υπάρχει ενότητα, δεν πάμε πουθενά», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν το κάνει εσκεμμένα ο Κατσουράνης»

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης» αναφέρθηκε και στις κατηγορίες προς το πρόσωπο του Κώστα Κατσουράνη, λέγοντας μπροστά σε όλους: «Ο Κατσουράνης είναι ένας άνθρωπος που πολλές φορές λειτουργεί παρορμητικά, ίσως λιγάκι υπερβολικά. Είμαι, όμως, βέβαιος ότι δεν το κάνει εσκεμμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: