Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

«Δένει» Χαβίτο ο Άρης

Να παραμείνει για πολλά χρόνια στον Άρη ο Φρανσίσκο Χαβίτο και να συνεχίσει την καριέρα του με την κίτρινη φανέλα, επιθυμεί η διοίκηση του συλλόγου. Για αυτόν τον λόγο από χθες έχουν αρχίσει οι επαφές με την πλευρά τού 27χρονου χαφ, ο οποίος από την αρχή τής φετινής αγωνιστικής περιόδου έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και να αγωνίζεται με τη φανέλα τού Άρη και αυτό ήταν το πρώτο που ήθελαν να μάθουν οι διοικούντες την ΠΑΕ στη χθεσινή, πρώτη, επαφή για την ανανέωση του συμβολαίου του. Το ίδιο, άλλωστε, σχολίασε και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του στην εφημερίδα 'Sportday'. Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά στις διαπραγματεύσεις και προκύψει συμφωνία προέκτασης της υπάρχουσας συμφωνίας, ο Χαβίτο θα γίνει ο μακροβιότερος ξένος παίκτης στην ομάδα!

«Έχουν γίνει κάποιες επαφές για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου μου. Από την πλευρά της ομάδας υπάρχει θέληση για να παραμείνω, κάτι που το θέλω κι εγώ. Πάντως, θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα για το θέμα αυτό όταν γίνουν οι επίσημες προσφορές», ήταν τα λόγια του Ισπανού χαφ ο οποίος αναφέρθηκε και στη μεγάλη νίκη επί τού ΠΑΟΚ, στην Τούμπα:

«Στα πέντε χρόνια που αγωνίζομαι στην ομάδα, το μόνο θετικό αποτέλεσμα που είχαμε πάρει στην Τούμπα ήταν η "λευκή" ισοπαλία σε παιχνίδι Κυπέλλου. Τόσο εγώ όσο και συμπαίκτες μου θέλαμε πολύ τη νίκη στον αγώνα αυτόν. Παίξαμε με ψυχή και πάθος, ακολουθώντας τις εντολές του προπονητή μας.

Είχαμε άψογη οργάνωση και τακτική στο παιχνίδι μας και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να επιβάλει τον ρυθμό του, που ήταν και η βασική εντολή του Κούπερ. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε ακόμα καλύτεροι, διάστημα στο οποίο έπεσε η απόδοση του ΠΑΟΚ. Εκμεταλλευτήκαμε μία από τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και στο τέλος φτάσαμε δίκαια στη νίκη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: