Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Φορλάν: «Θα επέστρεφα στην Αγγλία υπό προϋποθέσεις»

Δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνισθεί στο αγγλικό πρωτάθλημα ο Ντιέγκο Φορλάν.Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Marca» και θυμήθηκε την περίοδο που αγωνίσθηκε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2002-2004), τονίζοντας πως πέρασε θαυμάσια στους «κόκκινους διαβόλους».

«Το διάστημα που πέρασα στην Αγγλία ήταν θαυμάσιο. Πήρα μεγάλη ικανοποίηση και, εάν είχα τη δυνατότητα να επιστρέψω, θα το σκεφτόμουν, αλλά μόνο αν οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές», τόνισε αρχικά ο 31χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Εάν ερχόταν μια ενδιαφέρουσα πρόταση, θα την εξέταζα και στη συνέχεια θα έβλεπα. Βέβαια, δεν έχω δεχθεί κάποια προσφορά αυτή τη στιγμή. Εάν έρθει τότε θα αποφασίσω αν θα μείνω ή θα φύγω. Ήρθα στην Ευρώπη εγκαταλείποντας το σπίτι μου και αφήνοντας τα πάντα πίσω μου, με έναν συγκεκριμένο τρόπο δεν αισθάνομαι ιδιαίτερα συνδεδεμένος με κάποια ομάδα».

Ο Φορλάν άφησε το «Όλντ Τράφορντ» το καλοκαίρι του 2004 και μετακόμισε στην Ισπανία και τη Βιγιαρεάλ, η οποία το 2007 τον παραχώρησε στην Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 21 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, έχει επεκτείνει ως το 2013 το συμβόλαιό του με τους «ροχιμπλάνκος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: