Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ζαμπαρίνι: «Βουτηχτής» ο Ντελ Πιέρο

Πόλεμο με την διοργανώτρια αρχή της Serie A, τις μεγάλες δυνάμεις του calcio και τους Ιταλούς διαιτητές έχει ανοίξει ο Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι.Πριν λίγο καιρό, το αφεντικό της Παλέρμο έβαλλε εναντίον της Ίντερ λέγοντας πως θέλει να διαδεχθεί την Γιουβέντους στο κουμάντο του παρασκηνίου, παίρνοντας αφορμή από την διαιτησία του αγώνα των Σικελών με τους πρωταθλητές στο «Ρέντσο Μπαρμπέρα».

Μάλιστα, οι «ροσανέρο» δεν έχουν νίκη μέσα στην έδρα τους (δύο ισοπαλίες, μία ήττα) και ο Ζαμπαρίνι το απέδωσε 100% στους διαιτητές που σφυρίζουν τα παιχνίδια της ομάδας του. «Αν σταματήσουν να μας στέλνουν διαιτητές προκατειλημμένους εναντίον μας, τότε ίσως αρχίσουμε να κερδίζουμε μέσα στην έδρα μας», σχολίασε.

Ο Ζαμπαρίνι πήρε θέση και για τις διαμαρτυρίες της Γιουβέντους στο ματς με την Παλέρμο, όταν οι «μπιανκονέρι» ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο εντός περιοχής, δεν το πήραν και εντέλει ηττήθηκαν με 3-1. Ο πρόεδρος της ομάδας του ιταλικού νότου, όχι μόνο δεν ανασκεύασε τις προηγούμενες δηλώσεις του αλλά κατηγόρησε τον εμβληματικό αρχηγό των «μπιανκονέρι» πως «βούτηξε» για να εκβιάσει την ποινή.

«Γιατί δεν ανέφερα πως η Γιουβέντους δικαιούταν ένα πέναλτι απέναντι μας; Διότι δεν το δικαιούταν. Ο Ντελ Πιέρο είναι ένας πρωταθλητής αλλά «βούτηξε» και εξαπάτησε τους πάντες. Είμαστε εκεί που είμαστε επειδή τα «κεφάλια» που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο μας έφτασαν εκεί», ανέφερε σε ιταλικό ραδιόφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: