Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Στην Εθνική Κύπρου ο Κατσαβάκης

Ο 31χρονος Ελλαδίτης αμυντικός του Απόλλωνα Λευκωσίας κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Κύπρου από τον Άγγελο Αναστασιάδη, καθώς έβγαλε κυπριακό διαβατήριο έπειτα από 8 χρόνια παρουσίας στη Μεγαλόνησο.
Ο Νίκος Κατσαβάκης ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 από τη Βέροια, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε διαδοχικά σε Καβάλα και Πανσερραϊκό από όπου το 2002 έφυεγ για την Κύπρο και τον Διογένη Μόρφου. Μετά από μία διετία έφυγε από το Διογένη και μεταγράφηκε στην Ανόρθωση με την οποία έπαιξε 6 χρόνια βασικός! Φέτος άλλαξε παραστάσεις και συνεχίζει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λευκωσίας.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης παρακολουθούσε την πορεία του και από τη στιγμή που έγβαλε Κυπριακό διαβατήριο τον κάλεσε στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, μιας και δεν έχει καμία συμμετοχή με την ομάδα της Ελλάδας. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον 34χρονο Σάββα Πουρσαϊτίδη ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το Εθνόσημο της Κύπρου τον περασμένο Μάρτιο αλλά τελικά δεν ξανακλήθηκε.
Πάντως ο Κατσαβάκης θα αποτελέσει μια αξιόπιστη επιπλέον λύση στα χέρια του Αναστασιάδη ενόψει των καθοριστικών για τη συνέχεια επικείμενων αναμετρήσεων με Νορβηγία (εντός) και Δανία (εκτός), με την Εθνική ομάδα της Κύπρου να βλέπει μέχρι και πρόκριση στα τελικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: