Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Τον «χρυσώνει» για… σεντόνι

Η ΑΕΚ κατάθεσε χθες την πρόταση στον Μανόνο Χιμένεθ και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα γίνει το «deal» με τον Ισπανό τεχνικό.

Θυμίζουμε ότι ο 46χρονος προπονητής ζήτησε 800.000 ευρώ συν 300.00 ευρώ για τους συνεργάτες του και η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση του πρόσφερε 650.000 ευρώ (πάγια) και 250.000 ευρώ για τους βοηθούς του.

Ωστόσο, αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι η ΑΕΚ επιχειρεί να καλύψει τη διαφορά και να πείσει τον Χιμένεθ με μπόνους που του προσφέρει.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» προσφέρει στον Ισπανό μισό εκατομμύριο ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος ή είσοδο σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της δεύτερης θέσης!

Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει τη διάθεση της ομάδας να «χρυσώσει» τον προπονητή αν καταφέρει να βγάλει την ομάδα από τον αγωνιστικό αδιέξοδο και την οδηγήσει ξανά σε επιτυχίες.

Παρόλα αυτά, ο εκπρόσωπος του Ισπανού τεχνικού, Αλβάρο Τόρες, δεν απάντησε χθες θετικά στην ΑΕΚ και αναμένεται νέος κύκλος συζητήσεων σήμερα.

Οι διαπραγματεύσεις αναμένονται σκληρές, ωστόσο, όπως προαναφέραμε, υπάρχει αισιοδοξία ότι δύο πλευρές θα βρουν τη «χρυσή τομή».

Εξάλλου, σύμφωνα με τους ισπανικά δημοσιεύματα ο Χιμένεθ βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Σαραγόσα.

Γάλλος, ο δεύτερος

Σε περίπτωση που δεν «κάτσει» του Χιμένεθ, όπως σας ενημερώσαμε και χθες, η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε λύση από την Γαλλία. Ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται σε παράλληλες συζητήσεις και με άλλους προπονητές και σε περίπτωση που έρθει το «ναυάγιο» με τον Ισπανό τότε θα προχωρήσει μία απ’ αυτές. Θυμίζουμε ότι έχουν προταθεί ο Πολ Λε Γκουέν, ο Αλέν Περέν και Μισέλ Εστεβάν.
Ακόμα περιμένει…

Σε ό,τι αφορά τον Σόουζα ακόμα περιμένει στο... ακουστικό του. Ο Πορτογάλος δεν έχει τελευταία καμία ενόχληση από την ΑΕΚ κάτι που σημαίνει ότι η περίπτωσή του φαίνεται να έχει χάσει σημαντικό έδαφος. Μπορεί ο Σταύρος Αδαμίδης να πιστεύει πολύ στον 40χρονο τεχνικό, ωστόσο οι αντιδράσεις του κόσμου φαίνεται να παίζουν τον ρόλο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: