Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση παλαιμάχων για τη θλιβερή επέτειο

Την βαθιά οδύνη που προξενεί η 'μαύρη' επέτειος από το τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους έξι φίλαθλοι τού ΠΑΟΚ, εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσής τους οι παλαίμαχοι τού συλλόγου.Όπως σχολιάζουν χαρακτηριστικά, η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και συνεχίζει παραπέρα.

Αναλυτικά:

Έντεκα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα, από τη μαύρη Δευτέρα του Οκτώβρη του 1999 κατά την οποία έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη στην επιστροφή τους από παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Ο Σύνδεσμος μας συμμερίζεται για άλλη μια χρονιά, μαζί με την υπόλοιπη Παοκτσήδικη οικογένεια, την βαθιά οδύνη, που προξένησε αυτή η «μαύρη» επέτειος και ενώνει σιωπηλά την θλίψη του με αυτήν των οικογενειών , των αδικοχαμένων έξι αετόπουλων, εκφράζοντας συνάμα την ευχή να είναι η τελευταία φορά που φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, πληρώνουν με την ζωή τους την αγάπη τους για τα τέσσερα αυτά ιερά γράμματα.

Και όπως λέει η φράση, στο μνημείο που έχει στηθεί προς τιμήν τους, στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη : «Η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και συνεχίζει παραπέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: