Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Γέμισε «Μερσεντές» ο Ρέντης

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Μετά την πρωινή προπόνηση της Τρίτης, οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση σε αντιπροσωπεία της «Mercedes» στην Κηφισιά και ο καθένας πήρε δώρο ένα αυτοκίνητο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σαράντα «Mercedes» δόθηκαν στους παίκτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τις απολαμβάνουν όσο διάστημα φορούν τη φανέλα του συλλόγου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας πήραν το πολυμορφικό μοντέλο της εταιρίας, οι «βεντέτες» της ομάδας τα πιο γρήγορα αμάξια, ενώ το τεχνικό επιτελείο αυτοκίνητο τύπου τζιπ (όπως βλέπετε και στο παρακάτω φωτορεπορτάζ του sportdog).

Στο μεταξύ, άπαντες έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας με τον Μιραλάς, ωστόσο, να κάνει την σχετική πλάκα και να λέει ότι «εγώ έχω καλύτερο!».
Η πλάκα τού Ντουντού

Στην εκδήλωση υπήρχε γενικότερα πολύ καλό κλίμα, με τους παίκτες να έχουν διάθεση για πλάκα. Κυρίως ο Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος σχολίασε ότι: «Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με την Mercedes, μια ομάδα πρωταθλήτρια στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας και γνωστή σε όλο τον πλανήτη. Επίσης, ευχαριστώ πολύ τους υπεύθυνους της εταιρίας που μου χαρίζουν το αυτοκίνητο που βρίσκεται δίπλα μου». Ο Βραζιλιάνος χαφ εννούσε το μοντέλο AMG, αξίας 300 χιλ ευρώ και, φυσικά, αστειευόταν!

Την διοίκηση του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Γιάννης Βρέντζος, με τους 'ερυθρόλευκους' να εξοικονομούν ένα σημαντικό ποσό μηνιαίως, από τις μισθώσεις αυτοκινήτων για τους παίκτες, μετά τη χορηγία τής Mercedes.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακριβότερο μοντέλο το πήρε ο Άριελ Ιμπαγάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: