Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Eτοιμοπόλεμοι Γκοβού και Καντέ

Δύο βασικοί παίκτες του Παναθηναϊκού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν από σήμερα στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το μεγάλο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Οι "πράσινοι" επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, με τους Σίντνεϊ Γκοβού και Σεντρίκ Καντέ να βγάζουν όλο το πρόγραμμα χωρίς την παραμικρή ενόχληση, γεγονός που αυτόματα θέτει τους δύο Γάλλους στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής.

Ο Γκοβού, μάλιστα, ειδοποιήθηκε από τον Κώστα Αντωνίου ότι θα πρέπει να καταθέσει εγγράφως την απολογία του μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς υπέπεσε σ' ένα ακόμη πειθαρχικό παράπτωμα (παραβίαση ωραρίου για δεύτερη φορά). Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος ξεκαθάρισε στο Γάλλο επιθετικό ότι η διοίκηση δεν θα ανεχτεί στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές.

Δεν έγινε το ίδιο και με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός ακραίος μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι ως εκ τούτου η συμμετοχή του στο ματς του Ολυμπιακού Σταδίου κρίνεται αμφίβολη. Το επόμενο 48ωρο θα δείξει εάν θα προλάβει τον ΠΑΟΚ ή θα προετοιμαστεί για το παιχνίδι του τσάμπιονς λιγκ με τη Ρούμπιν Καζάν. Από την προπόνηση απουσίασε και ο Σαριέγκι, λόγω ίωσης, ενώ ο Πετρόπουλος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: