Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Δεν τα κατάφερε η Κύπρος

Η Κύπρος δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Δανία και ηττήθηκε εκτός έδρας 2-0, για τα προκριματικά του Euro 2012. Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Ράσμουσεν με κεφαλιά στο 48’ και ο Λόρενσεν, υποχρεώνοντας την ομάδα του Αναστασιάδη σε δεύτερη σερί ήττα, έπειτα από το 2-1, την περασμένη Παρασκευή από την Νορβηγία.

Στο πρώτο 45λεπτο οι Κύπριοι δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή της Δανίας. Από την άλλη, οι Δανοί έφτασαν δύο φορές πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Γιωργαλλίδης τους είπε «όχι».

Στην «επανάληψη», στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Ράσμουσεν κατάφερε να νικήσει με κεφαλιά τον τερματοφύλακα της Κύπρου, ανοίγοντας το σκορ και στο 81' ο Λόρενσεν ήρθε για να δώσει στην ομάδα του ένα πολύτιμο «τρίποντο» στη μάχη για την πρόκριση.

Η Βαθμολογία του 8ου ομίλου(Ισλανδία και Πορτογαλία αγωνίζονται στις 22:45):

Νορβηγία 9
Πορτογαλία 4
Δανία 6
Κύπρος 1
Ισλανδία 0

Οι συνθέσεις:

Δανία: Λίντεγκαρντ, Πούλσεν, Κίερ, Άγκερ (38' Κρόλντρουπ), Τζέσσεν, Γιάκομπσεν, Ντέχλι, Λορέντζεν, Πέτερσεν, Ρόμμενταχλ, Γιάνγκερ (46' Ράσμουσεν)

Κύπρος: Γιωργαλλίδης, Χαραλάμπους (28' Χρίστου), Μερκή, Αλωνεύτη (55' Χαραλαμπίδης), Οκκά, Κωνσταντίνου, Μακρίδη, Σατσιά, Ντομπρασίνοβιτς, Αβραάμ, Πουρσαϊτίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: