Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Εξομαλύνεται η οικονομική κατάσταση

α χρέη σε παλιούς παίκτες της ομάδας ξεκίνησε να σβήνει η ΠΑΕ Ηρακλής, η οποία χθες κατέβαλε το ποσό των 230.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς διέθεσαν τα χρήματα στους παλιούς ποδοσφαιριστές με τους οποίους υπάρχουν συγκεκριμένες συμφωνίες και προς δημόσιους οργανισμούς (Εφορία, ΙΚΑ), ενώ παράλληλα δόθηκαν χρήματα στο προσωπικό της εταιρείας, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο να εξομαλυνθεί οικονομικά η κατάσταση στην ΠΑΕ.

Τα χρήματα (φέρονται να) προέρχονται από τη χορηγία του ΟΠΑΠ (ως πρώτη δόση για τη διαφήμιση στη φανέλα της ομάδας) και από τους πρώτους που εξοφλήθηκαν ήταν ο Ααρόν Νίγκεθ (31.000), ενώ ανάμεσα σε αυτούς που έλαβαν χρήματα ήταν και ο Μπόσνιακ με τον Τούμα, οι οποίοι αποτελούν και τις πιο ακριβές υποθέσεις.

Πλέον, πρόθεση της διοίκηση είναι μέσα στην εβδομάδα να «τελειώσει» τις υποθέσεις του Ντιέ και του Βούκοβιτς, καταβάλλοντάς τους 65.000 και περίπου 40.000 ευρώ αντίστοιχα, που είναι και το υπόλοιπο της οφειλής σε αυτούς. Όπως γράφει η «SportDay», το συνολικό καταβληθέν ποσό υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ.

Το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα που θα δοθούν τις προσεχείς μέρες θα αφορά δόσεις παικτών για φετινά συμβόλαια, η κάλυψη των οποίων εξασφαλίζεται από τη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: