Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ανακατανομή ρόλων στον ΠΑΟΚ

«Ανασχηματισμό» ετοιμάζεται να κάνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ύστερα από την παραίτηση του Ηλία Βιολίδη από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» φέρεται αποφασισμένος να απορροφήσει τους κλυδωνισμούς που δημιουργήθηκαν και με μία σειρά από κινήσεις να δείξει ότι παραμένει ισχυρός και αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο του.

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου, μίλησε με τα τέσσερα μέλη του συμβουλίου, λέγοντας ότι πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για σήμερα το μεσημέρι στην Τούμπα. Στη συνεδρίαση που θα γίνει θα ξεκαθαριστούν ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του καθενός με ενδεχόμενο ευρύτερης αναδιάταξης.

Μάλιστα, ο Ζαγοράκης σκέφτεται να αναλάβει ο ίδιος την εκπροσώπηση της ΠΑΕ στη Σούπερ Λίγκα, θέση που μένει κενή με την παραίτηση του Βιολίδη. Επίσης, ο «Ζαγόρ» καλείται να αποφασίσει αν ο Παναγιώτης Ποικιλίδης παραμείνει εκπρόσωπος της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οσο για τα οικονομικά, θα τα χειρίζεται ο Ανδρέας Μανδρίνος, ο οποίος πιθανότατα θα οριστεί εντεταλμένος σύμβουλος της διοίκησης επί οικονομικών θεμάτων και δεν θα επιστρέψει ως μέλος του συμβουλίου.

  Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογείται αύριο για όσα κατηγορείται και αφορούν την αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής στην Τούμπα με τον Αρη. Για γεγονότα, δηλαδή, που έγιναν εκτός γηπέδου, μετά τη ρίψη δακρυγόνων από την Αστυνομία.

  Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ ενημέρωσαν την ΠΑΕ ότι θέλουν 600 εισιτήρια για το ταξίδι στην Ισπανία και τον αγώνα της 21ης Οκτωβρίου κόντρα στη Βιγιαρεάλ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League

Δεν υπάρχουν σχόλια: