Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Τάκης: «Όσο δυνατόν ψηλότερα σε κάθε θεσμό»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Γιάννης Τάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Παίξτε Μπάλα» με τον Γρηγόρη Κόκκινο και σχολίασε όλα τα ζητήματα που αφορούν τους «κυανόλευκους». Ο κ. Τάκης έθεσε επί τάπητος το φετινό στόχο του «Γηραιού», αναφέρθηκε στην ανανέωση συμβολαίου του Απόστολου Βέλλιου, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που τέθηκε.
Για τη φετινή πορεία των «κυανολεύκων», αλλά και τον στόχο του Ηρακλή: «Θεωρώ ότι η πορεία μας είναι αρκετά καλή μέχρι στιγμής. Είμαστε μεγάλη ομάδα, δημιουργήσαμε μια καλή ομάδα και θα μπορούσαμε να έχουμε ίσως λίγους περισσότερους βαθμούς. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι λίγο παραπάνω από 4200. Αντικειμενικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε όσο δυνατόν περισσότερες χαρούμενες στιγμές στον κόσμο. Για βαθμολογικό στόχο είναι ακόμη νωρίς να μιλήσουμε, όμως στόχος είναι φτάσουμε όσο δυνατόν ψηλότερα και στους δύο θεσμούς που συμμετέχουμε».
Για τη μέχρι τώρα λειτουργία της διοίκησης: «Θέλουμε να οργανώσουμε το χάος που υπήρχε πριν αναλάβουμε και να μπορέσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να λειτουργήσουμε ως ενιαίος Ηρακλής. Κάποια βήματα έχουν γίνει προς αυτή την κατεύθυνση, όμως επιδίωξη μας είναι όσοι θέλουν να βοηθήσουν στο μέλλον, να αντιμετωπίσουν λιγότερα προβλήματα από εμάς. Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε εντάξει στις συναλλαγές μας και μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει αρκετά καλά»
Για την υπόθεση του Απόστολου Βέλλιου υπογράμμισε: «Όταν ο Απόστολος ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων, θα κοιτάξουμε τι θέλει η κάθε πλευρά και αν υπάρχει διάθεση να συνεχίσουμε μαζί, θα μείνει στον Ηρακλή».
Κλείνοντας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής ανέφερε: «Ελπίζω πως δεν χρειαστεί να υπάρξουν τα ίδια ευτράπελα που υπήρχαν τα τελευταία χρονιά. Νομίζω πως επειδή έχουμε καεί ουκ ολίγες φορές στο χυλό, τώρα θα φυσάμε και το γιαούρτι. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους μας να γίνει μια δημόσια συζήτηση για το που βρίσκεται πλέον η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: