Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Παρακολουθεί Χετεμάι η Ρόμα

Oι πολύ καλές εμφανίσεις με την Μπρέσια του βασικού Περπαρίμ Χετεμάι δεν τον επανέφεραν απλώς στην εθνική, αλλά τον έφεραν στο στόχαστρο ιταλικών και μη συλλόγων.

Πρώτη η Ρόμα που για τον Ιανουάριο αναζητάει ακραίους μέσους (πληθυντικός). Ο Ρανιέρι έχει στο ρόστερ του μονάχα έναν «ρολίστα», τον Ροντρίγκο Ταντέι και για κακή του τύχη αυτός έμεινε εκτός για δύο μήνες και μόλις τώρα επιστρέφει στις προπονήσεις (σ.σ. επιπλέον για τον Βραζιλιάνο οι φήμες τον θέλουν να είναι στην έξοδο).

Η ιστορία των «τζαλορόσι» με τον πρώην δεξιό χαφ της ΑΕΚ ξεκίνησε από τη μεταξύ τους αναμέτρηση, στην οποία ο Φινλανδός σκόραρε. Υστερα από εκείνο το παιχνίδι οι Ρωμαίοι άρχισαν να τον παρακολουθούν στενά και μάλιστα έστειλαν και ξανάστειλαν σκάουτέρ τους στα παιχνίδια των μπρεσιάνι προκειμένου να εμπλουτίσουν τον φάκελό του.

Ο Ελβετός Βαλόν Μπεχραμί της Γουέστ Χαμ για τον οποίο κινούνται με τη μορφή της ανταλλαγής με τον Οκάκα και ο Αργεντινός Μαριάνο Ιτσκο της Κατάνια είναι τώρα τα άλλα δύο ονόματα στη συγκεκριμένη λίστα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: