Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

«Ο Κούπερ τιμά τον λόγο του»

Το όνομα του Έκτορ Κούπερ είναι αυτό που «παίζει» σχεδόν καθημερινά στα ταμπλόιντ των εφημερίδων για ενδιαφέρον ομάδων εντός και εκτός συνόρων. Όμως για άλλη μια φορά, ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη Γιάννης Κόντης ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει θέμα!
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Γιάννης Κόντης στον ΑΡΗΣ FM 92,8. Αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα της ομάδας με την ΑΕΚ.

«Σίγουρα δεν πρέπει να παραμερίσουμε τις βασικές ελλείψεις που έχουμε στον χώρο του κέντρου. Αυτές οι διακοπές του πρωταθλήματος δεν κάνουν πολύ καλό. Πιστεύω όμως ότι η ομάδα θα είναι συγκεντρωμένη με την ΑΕΚ.

Όσον αφορά τις όποιες φήμες για το πρόσωπο του Αργεντινού τεχνικού και την παρουσία του στον Άρη:

«Γνωρίζουμε τον προπονητή μας. Δεν χρειάζεται πολύς καιρός για να σε κερδίσει σαν άνθρωπος. Τιμά τον λόγο του. Είναι γνωστό πως αν θέλει να φύγει κάποιος προπονητής, φεύγει. Έχουν αυτό το δικαίωμα, παρά το συμβόλαιό τους. Δεν ισχύει ό,τι ισχύει με τους ποδοσφαιριστές.

Διάβαζα πριν από λίγο καιρό τη συνέντευξη ενός πρώην παίκτη της Μαγιόρκα, που έκανε λόγο για τη μεγαλύτερη μορφή που πέρασε ποτέ από την ισπανική ομάδα. Μάλιστα, ο Έκτορ Κούπερ χάρισε 2 εκατομμύρια ευρώ δεδουλευμένα, επειδή γνώριζε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα.

Αυτό, λοιπόν, δείχνει την ποιότητα του χαρακτήρα του. Του αρέσει πραγματικά αυτό που κάνει στον Άρη, ακόμα και οι πιθανές αντιξοότητες. Η αγάπη του κόσμου τον εξιτάρει και τον εμπνέουν όλα όσα γίνονται στην ομάδα.

Επισκέπτεται τα γραφεία μας γιατί αισθάνεται όμορφα στο περιβάλλον που κινείται. Έχει τρομερή αίσθηση του χιούμορ. Πρέπει να γνωρίζεις ισπανικά για να το καταλάβεις. Χαίρεται τη ζωή. Τέτοιος άνθρωπος είναι ο Κούπερ.

Όλοι θέλουμε να μείνει εδώ. Αυτή τη δεδομένη στιγμή, η πρώτη φιλοδοξία του Κούπερ είναι ο Αρης. Πολλά είναι αυτά που παίζουν το ρόλο τους για την παραμονή ενός προπονητή σε μια ομάδα.

Ο Έκτορ Κούπερ ζει μακριά από την οικογένειά του, που κατοικεί στην Ισπανία. Έχει την κατασκευαστική του εταιρεία στην Αργεντινή. Είναι από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στην πατρίδα του. Δεν είναι “κυνηγός χρημάτων”, όμως φαίνεται πόσο πολύ αγαπάει το ποδόσφαιρο».

Για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του με την Μπάγερ Λεβερκούζεν επεσήμανε:

«Έβλεπα τα τελευταία παιχνίδια της Λεβερκούζεν, που είναι πραγματικά εκπληκτική ομάδα. Νομίζω ότι θα είναι ένα ματς που θα το χαρούν όλοι. Πιστεύω στην ομάδα και ότι μπορούμε να προκριθούμε στους “32”, κάτι που θα αποφέρει τόσο οικονομικά οφέλη για τον Άρη, όσο βέβαια και περαιτέρω δόξα».


Για τους οπαδούς του Άρη είπε:

«Χαίρομαι πραγματικά να βλέπω τον κόσμο να φτάνει από νωρίς στο γήπεδο και να ζει όλη αυτή την τελετουργία. Θα ήθελα να τον καλέσω να είναι ακόμα μία φορά κοντά στην ομάδα, τόσο στην αναμέτρηση της Κυριακής, όσο και στις επόμενες αγωνιστικές ημέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: