Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Τουρέ: «Κάποτε θα γυρίσω στην Μπαρτσελόνα»

Τα σχέδια του για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα κάποια μέρα αποκάλυψε ο Γιάγια Τουρέ κάτι που προκαλεί έκπληξη αφού μετακόμισε στην Μάντσεστερ Σίτι από τους πρωταθλητές Ισπανίας μόλις πριν από τρεις μήνες. Η καταλανική πόλη και η ομάδα φαίνεται πως άφησαν το σημάδι τους πάνω στον Ιβοριανό μέσο που επιθυμεί κάποια στιγμή να γυρίσει στους «μπλαουγκράνα» και να κατακτήσει και άλλους τίτλους.

Η μεταγραφή του Τουρέ κόστισε στην διοίκηση των «πολιτών» 24 εκ. λίρες καθώς ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τον θεωρεί μεγάλη κλάση ποδοσφαιριστή και τον είχε πρώτο στη λίστα με τους μέσους που ήθελε. Αν και ο ίδιος ο 27χρονος μέσος ζητούσε επιτακτικά να φύγει από την Βαρκελώνη φαίνεται πως το μετάνιωσε αφού δήλωσε στην “Daily Star”: «Θα επιστρέψω στη Βαρκελώνη κάποτε. Θέλω να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα γιατί όταν αποχώρησα ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Κέρδισα τα πάντα αγωνιζόμενος με την φανέλα της και χρειαζόμουν νέες προκλήσεις».


Αν και προς το παρόν δηλώνει 100% προσηλωμένος στη Σίτι η σκέψη της επιστροφής στροβιλίζει συνεχώς στο μυαλό του: «Για μένα προσωπικά θεωρώ πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια πολύ καλή επιλογή. Είναι μια ομάδα που μπορεί να μην παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έχει κερδίσει κανένα τίτλο στο πρόσφατο παρελθόν αλλά είναι η τέλεια ομάδα για μένα και αυτό που αποζητώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: