Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Λούκας: "Βάλτε τέλος στο ιδιοκτησιακό χάος"

Την επιθυμία του να δοθεί άμεσα ένα τέλος στο ιδιοκτησιακό ζήτημα που ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό τη Λίβερπουλ, προκειμένου οι παίκτες της ομάδας να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι, εξέφρασε ο Λούκας Λέιβα.
Ο Βραζιλιάνος μέσος, σε δηλώσεις που έκανε μετά το φιλικό της "σελεσάο" με την Ουκρανία, είπε αρχικά: "Νομίζω πως όχι μόνο εμείς (σ.σ. οι παίκτες) αλλά και ο καθένας εύχεται να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία. Εμείς δεν έχουμε τη δύναμη να πάρουμε κάποια απόφαση, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε στο γήπεδο. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα γίνει".
Στη συνέχεια ο Λούκας αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στον τεχνικό των "ρεντς", Ρόι Χόντζσον: "Μας έχει αποδείξει ότι έχει την προοπτική να πετύχει. Μας λέει ότι πιστεύει στην ομάδα και έχει εμπστοσύνη στη δουλειά του και τον τρόπο που σκέφτεται. Προσπαθεί να εργαστεί στο αγωνιστικό σχήμα, το οποίο είναι διαφορετικό από την περυσινή σεζόν.
Όλοι είμαστε πιεσμένοι αυτή τη στιγμή γιατί δεν τα πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα. Πρέπει να παλέψουμε και να κάνουμε τη διαφορά".
Ο ιστορικός σύλλογος βρίσκεται στην 17η θέση με έξι βαθμούς (σε 7 αγωνιστικές), πραγματοποιώντας το χειρότερο του ξεκίνημα των τελευταίων 57 ετών. Το πρώτο ματς που θα δώσει μετά την διακοπή λόγω των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, είναι αυτό με τη "μισητή" συμπολίτισσα, Έβερτον, η οποία βρίσκεται μία θέση πάνω από τη Λίβερπουλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: