Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

'Σαΐτα' πέρασε από την Καρδίτσα η Βέροια, 2-3 την Αναγέννηση

Σπουδαίο διπλό, με 3-2, πήρε η Βέροια στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής τής Φούτμπολ Λίγκας.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν «φορτωμένο» από φάσεις και γκολ, με τη Βέροια να προηγείται με 2-0 μόλις στο 20ο λεπτό με τον Κάλι (14΄ και 20΄). Οι παίκτες τού Τζο Παλατσίδη, όμως, βρήκαν το κουράγιο και τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν το παιχνίδι, ενώ έχασαν και μία σπουδαία την ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς τής νίκης.

Το σκορ μείωσε, αρχικά, ο Ραονέ στο 35ο λεπτό με κεφαλιά (2-1) και στις αρχές τού δεύτερου μέρους ο Χατζιρίζος έβαλε και δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους (2-0, 51΄). Στο 80΄, μάλιστα, ο Καντιμοίρης απέκρουσε πέναλτι του Ροντρίγκο, με την Αναγέννηση να χάνει μία σπουδαία ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ λίγο πριν το τέλος, σε ένα δεύτερο ημίχρονο με πολλές ευκαιρίες.

Γκολ στο τέλος

Ό,τι δεν κατάφερε ο Ροντρίγκο για την Αναγέννηση, το έκανε ο Σαϊτιώτης για τη Βέροια στο 92΄, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη με 3-2, σε μία από τις τελευταίες φάσεις τού αγώνα. Ένα τρίποντο που ανεβάζει τη «βασίλισσα» στη 10η θέση του πίνακα μαζί με τον Ιωνικό, με 11 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τζο Παλατσίδης): Καρακώστας, Κουρτεσιώτης, Χατζηρίζος, Ροντρίγκο, Καραμανώλης, Αγγελόπουλος (34' Αθανασιάδης), Θεοδοσιάδης, Μπιτέλης (49' Ντοριβάλ), Βούκοβιτς, Ροανέ, Κουτρομάνος.

Βέροια: (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Καντιμοίρης, Παγώνης, Καλί, Μπάρμπας (41' λ.τ Καπίας), Καλογέρης, Αουρέλιο, Σαϊτιώτης, Μιχαλόπουλος, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Γεωργιάδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δηλγεράκης, Πωλυμενίδης (Δράμας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: