Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

«Όνειρο μου να αγωνιστώ στην Αγγλία»

Την πίστη του ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Αγγλίας εξέφρασε ο Γαλλοαλγερινός αμυντικός της Χαρτς, Ίσμαελ Μπουζίντ.

Ο 27χρονος, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τις «καρδιές» και ευελπιστεί ότι σύντομα θα «εξαργυρώσει» την καλή σεζόν που διανύει.

Ο Μπουζίντ είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί και παλιότερα στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, όμως η ομάδα στην οποία ανήκε τότε, η Μετς, δεν έκανε δεκτή την πρόταση της Σάντερλαντ που είχε δείξει ενδιαφέρον.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2011 και θα έχει το δικαίωμα από τον Γενάρη να διαπραγματευτεί ελεύθερα, για το νέο προορισμό στην καριέρα του.

«Πάντα ήταν το όνειρο μου να αγωνιστώ στην Αγγλία και θεωρώ ότι αν η Χαρτς τερματίσει στην πρώτη τριάδα, ίσως να υπάρξουν ομάδες που θα ενδιαφερθούν. Ευελπιστώ ότι μπορούμε να τερματίσουμε στις δυο πρώτες θέσεις, γιατί όχι; Αυτό το ενδεχόμενο άλλωστε θα ανέβαζε και τις πιθανότητες για την μεταγραφή μου. Όταν ήμουν 18, μου προσέφερε συμβόλαιο η Σάντερλαντ, όμως η ομάδα μου, η Μετς, δεν δέχθηκε να με παραχωρήσει».

Η Χαρτς εντυπωσιάζει με την πορεία της, καθώς βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τις παραδοσιακές δυνάμεις Ρέιντζερς και Σέλτικ, έχοντας 23 βαθμούς σε 13 αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: