Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Κρέσιτς:"Δεν ήταν πέναλτι του Τζιμπούρ"

Ο Κρέσιτς υποστήριξε ότι ο επιθετικός της ΑΕΚ προσπάθησε να "εκβιάσει" την απόφαση του Κάκου, ενώ μίλησε και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την πεποίθησή του, ότι ο Ραφίκ Τζιμπούρ "εκβίασε" το πέναλτι και ότι ο Τάσος Κάκος δε θα έπρεπε να είχε δείξει την άσπρη βούλα εξέφρασε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντάριο Κρέσιτς, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Libero". Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης πορτιέρο:
Για το πέναλτι της ΑΕΚ: "Ήταν προφανές, ότι ο Τζιμπούρ ήθελε να ακουμπήσει την μπάλα και την επαφή με μένα, για να πάρει πέναλτι. Για μένα, δεν ήταν πέναλτι. Ήταν μία ακόμη κακή απόφαση του διαιτητή".
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπει "σφήνα" σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό: "Εμείς πρέπει να κοιτάμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ήδη από σήμερα σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό και πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο".
Για το ματς με τον Ολυμπιακό: "Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία, αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: