Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Βίτολο: «Να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός μέσος μεταξύ των άλλων τόνισε:
Για τη νίκη επί της ΑΕΚ:
«Η ομάδα έδειξε πως μέχρι και το τελευταίο λεπτό ήθελε να κερδίσει, πάλεψε μέχρι το φινάλε και τελικά τα κατάφερε».
Για τη δική του απόδοση:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου. Είμαι περήφανος για την απόδοση μου, αλλά και για την απόδοση της ομάδας».
Για τη φάση του Γκαρσία με τον Τζιμπούρ:
«Αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι στο χτύπημα του Τζιμπούρ στον Γκαρσία, σίγουρα ο διαιτητής θα έβγαζε κόκκινη κάρτα στο Πάμπλο Γκαρσία. Θέλω να πιστεύω πως ο διαιτητής απλά δεν είδε καλά τη φάση και όχι πως είχε δόλο για κάτι διαφορετικό».
Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και γα τον κόσμο:
«Δεν θα είναι καθοριστικό το παιχνίδι, αλλά εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη, έτσι ώστε να μειώσουμε την διαφορά από τον Ολυμπιακό και την κορυφή. Να διεκδικήσουμε μέχρι το φινάλε το πρωτάθλημα. Δεν λέω ότι θα το κατακτήσουμε, αλλά ότι θα το διεκδικήσουμε. Κάθε ομάδα στην Ελλάδα θα ήθελε να βρίσκεται στην θέση του ΠΑΟΚ, που συνεχίζει στην Ευρώπη, που έχει αυτή τη δυναμική στην Ελλάδα. Ο κόσμος μας είναι το μεγάλο αβαντάζ της ομάδας και αυτό το καταλαβαίνουν καλά και οι αντίπαλοι μας που έρχονται να παίξουν στην Τούμπα. Τέτοιοι οπαδοί δεν υπάρχουν ούτε στην Ισπανία, ούτε πουθενά στην Ευρώπη». .

Δεν υπάρχουν σχόλια: